Bolti mintadarab akciók!

Bolti mintadarab akciók!
(AZ AKCIÓ KIZÁRÓLAG A KÉSZLETEN LÉVŐ MINTADARABOKRA ÉRVÉNYES)
Lombardo garnitúra, 620000 Ft. helyett 490000 Ft!
„Kicsi a bors, de erős” – ezzel a szlogennel jellemeznénk a friss fejlesztésű Lombardo garnitúránkat, melybe kis helyigénye ellenére számtalan kényelmi funkciót rejtettünk. A motoros ülésmélység-állítással a különböző testmagasságú vásárlók igényeihez kívántunk igazodni, a fejtámla-funkcióval pedig még komfortosabbá tettük a modellt. A kartámasz-funkció racsnis megoldásának köszönhetően a karfa több pozícióban fixálható. A lábtartós vagy ottomános sarok -ülőkével kiegészítve- nemcsak méltó dísze bármely nappalinak, hanem a matt fekete, nikkel szatén vagy nikkel fekete lábszínt választva stílusban még inkább a környezethez igazítható.

 

Cambridge garnitúra, 485000 Ft. helyett 395000 Ft!
Letisztult formavilágú kanapé relax funkcióval és fejtámlával kiegészítve a kényelmes pihenésért. A praktikusság jegyében ágyneműtartóval és ágyfunkcióval kínáljuk.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, bonell, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru
Funkciók: tárolós elem, ülőbútor, sarokágy

 

Selektion sarokgarnitúra, 686000 Ft. helyett 514000 Ft!
Selektion garnitúránk a lehetőségek tárháza, melyből minden vásárlónk megtalálhatja a neki leginkább tetsző kivitelt. A garnitúra összeállítása lehetőséget biztosít relax-funkció, dönthető támla, ágymechanizmus, ágyneműtartó beépítésére is. Használója adottságainak megfelelően a támla magassága opcionális. A faláb 6 szín közül választható.

 

Panama sarokgarnitúra, 665000 Ft. helyett 565000 Ft!
2020-as igényeket kielégítő komfort az elegáns és letisztult formavilágú Panama sarokgarnitúrában. A maximális kényelem eléréséért beépített karfa- és fejtámlafunkció lehetőségét biztosítjuk. A szett ülőkével, vendégággyal, ágyneműtartóval egészíthető ki.

 

Osho bőr sarok, 895000 Ft. helyett 716000 Ft!
Robosztus megjelenésű, tekintélyt parancsoló Osho modellünk extra vonzereje a beépített, felhajtható fejtámasz. A garnitúra típusválasztéka 3-2-1 kivitelt és sarokösszeállítást is lehetővé tesz, a praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk bele. A faláb 7 színt tartalmazó választékból rendelhető. A garnitúra igény szerint ülőkével egészíthető ki, a maximális kényelem eléréséért pedig külön karpárnák rendelhetők a modellhez.

 

Avignon garnitúra, 795000 Ft. helyett 636000 Ft!
Az Avignon a 2022-es design jegyében született modell, az esztétikum és kényelem perfekt ötvözete. Számos funkcióval kívántuk elérni a maximális relaxáció élményét, úgymint állítható kartámasz és fejtámla (motoros és manuális variációban elérhető), a lábtartó TV-funkciója, motorosan előrehúzható ülés, valamint kuriózumként a home office-hoz ideális lehajtható asztal (több színben) és a dugalj USB-csatlakozóval. A beépített sarokágy és az ágyneműtartó a népszerű praktikus igényeket hivatott kielégíteni. Robotporszívóval kompatibilis króm, alumínium vagy falábak széles szín- és formaválasztékát kínáljuk. A modellt az ínyencek a bevonóanyag színétől eltérő kontraszttűzéssel, sokféle összeállításban, ülőkével is megrendelhetik.

 

Bartolini garnitúra, 663000 Ft. helyett 555000 Ft!
Modern garnitúra beépített felhajtható fejtámlával, újszerű ferde karformával. 3-2-1 kivitelben és sarokösszeállításban is az igényes otthonok fénypontja lehet, a praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk a garnitúrába. Fém- vagy 5 színben választható falábbal, illetve a bevonó színétől elütő kontraszttűzéssel is megvásárolható.

 

Madison garnitúra, 560000 Ft. helyett 476000 Ft!
A fiatalabb és idősebb korosztály körében is népszerű modern garnitúra a kényelem jegyében. A relax és ágyfunkció mellett többféle méretű tárolók gondoskodnak a praktikus elhelyezésről.

 

Visconti garnitúra, 498000 Ft. helyett 380000 Ft!
A Visconti modern, dekoratív garnitúra, mely számos összeállítási variációban áll vásárlóink rendelkezésére (3-2-1, sarokösszeállítás, U-alak). Relaxfunkció, vendégágy, motoros vagy manuálisan előrehúzható ülésfunkció, ágyneműtartó, tárolós ülőke hivatottak elérni az extra kényelmet és a magasfokú funkcionalitást. Különböző stílusú enteriőrökbe illeszthetőségéről a választható fa- vagy fémláb, ezek színvariánsai, illetve kontrasztszínű varráskép gondoskodik.

 

Nottingham garnitúra, 613000 Ft. helyett 520000 Ft!
A 2022-es fejlesztésű Nottingham egyszerű vonalvezetésű, kompakt garnitúra, a kényelem luxusát biztosító relax-funkciók tárházával. Az előrehúzható ülésfunkcióval az ülésmélység a testmagasság szerinti kényelmi fokozatba állítható, mely funkciót motoros és manuális megoldással is kínáljuk. A Nottingham 3-2-1 összeállításban, ill. lábtartós vagy ottomános sarokgarnitúraként is megvásárolható. A stabilitást fém- vagy falábak garantálják, melyek számtalan színben állnak rendelkezésre, ezáltal igazítva a garnitúra stílusát tulajdonosa személyiségéhez. A praktikum kedvelői vendégágyat és ágyneműtartót is rendelhetnek a garnitúrába. A modell bevonó-kombinációban, és kontrasztszínű dísztűzéssel, keresztvarrással is rendelhető. Különböző formájú (szegletes vagy szalagos) fejtámaszok gondoskodnak a komfortos pihenésről. A szett ülőkével (akár tárolóval ellátva) egészíthető ki.

 

Farmer két részes szekrény -30% kedvezménnyel, 149600 Ft. helyett 104000 Ft!
Az egyik rész üveges, a másik nyitott.
Egyben, ahogy a képen látja, az akciós ár a két részre együtt érvényes.

 

Modulo szekrény 169.900 Ft.
Egyben, ahogy a képen látja!
130x200-as méretben

 

Bling szekrény -20% kedvezménnyel, 249000 Ft. helyett 199000 Ft!
Egyben, ahogy a képen látja!
 

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség