Cardo fogalmak - Szellőzés

Szellőzőnyílások: Szellőzőnyílás-rendszer – A legjobb szellőzést a szellőzőnyílás-rendszerrel rendelkező Cardo matracok nyújtják. A matrac egész kerületén két sorban elhelyezkedő szellőzőnyílások biztosítják az intenzív és egyenletes szellőzést a felesleges páratartalom felhalmozódásának elkerülése érdekében, így őrizve meg a matrac belső szerkezetének tartósságát.
Szellőzőjáratok a matracmagban: jó szellőzés
Szellőző szövet: Szellőző, nem folyadékáteresztő szövet – mely megfelelően szigetelő anyagból készült, és elősegíti a matrac természetes szellőzését.
Szellős, rugós matracmag: Önmagában a rugózat is jó szellőzőképességű, hiszen közte könnyen átjár a levegő, kevésbé fülled be a matrac, higénikusabb, meghosszabbítja a matrac élettartamát.
Net Air: A háromdimenziós-szerkezetű “lélegző” szövet, amely apró lyukacskák ezreinek segítségével biztosítja a levegő szabad áramlását a matracon keresztül; maximális szellőzőképességű, így hosszabb élettartamot és megfelelő védelmet nyújt a matracnak.
Kiváló minőségű, légáteresztő szövetborítás: Jó minőségű, puha tapintású, légáteresztő és steppelt szövetbevonatok teszik a pihenését komfortossá, és egyúttal növelik a matrac élettartamát.
Háromdimenziós szellőző réteg-3D: Háromdimenziós, antibakteriális rostok, amelyek segítenek a nyomás optimális elosztásában, megakadályozzák a nedvesség felhalmozódását, száraz és szellőző fekvőfelületet biztosítanak a zavartalan pihenés érdekében.
Gomb szellőzőnyílások: A matrac oldalán megtalálható egyedi szellőzőnyílások is a szellőzést biztosítják. A rugós matracok szellőzése jobban biztosított, mint a szivacsmatracoké, mivel a rugók közötti résekben szabadon mozog a levegő. A megfelelő szellőzés nagyobb higéniát és hosszabb élettartamot biztosít.
Free Active Air rendszer: Ez a rendszer, amelyet a matrac kemény oldalára terveztünk, lehetővé teszi, hogy az ágybetét folyamatosan szellőzését, és a légzést akkor is, ha a baba a hasán fekszik. Sőt, a folyadékot sem ereszti át.
Extravagáns megjelenésű szövetborítás: kiváló minőségű anyagból fokozott higiénia, hosszabb élettartam. Egyedi, sportos megjelenés, kizárólag a Cardo Active típusnál használjuk ezt a fajta, exkluzív fedőszövetet.
COOLMAX: Az egyik legmodernebb intelligens szövet, amely kiváló szellőzőképességgel rendelkezik, segít elvezetni az izzadságot a bőrfelületről, a nedvességet a szövet felszínén szétterítve felgyorsítja a párolgást, szárazabban tartja a testet és ezáltal még komfortosabb és pihentetőbb alvást biztosít.
Active Air szellőzőrendszer: A matrac oldalán elhelyezett szellőzőnyílásokon alapuló újszerű ventilációs rendszer, amelynek segítségével antibakteriális spray juttatható a matrac belsejébe az élősködok, baktériumok és poratkák elszaporodásának megakadályozására. A por a matrac belsejéből könnyedén kiporszívózható, így a matrac jól szellőzik, és por-és nedvességmentessé tehető. Ezáltal teljes élettartama során rendkívűl higiénikus fekhely marad.

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség