Andante Ágyak

A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetőek!
Adriana
Hálószobák exkluzív díszítőeleme lehet ez a modern eleganciát sugárzó modell. Ágyráccsal és ágyneműtartóval egyaránt rendelhető.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: támlában tartóvászon, Támlaszerkezet, PE szálbundával borított támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém, műanyag: Használt- és segédanyagok, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru

 

Alfredo
Modern stílusú franciaágy dekoratív, steppelt fejvéggel, választható méretekben. A boxspring rendszerűen felnyitható, bonellrugós ágyhoz lábak széles választékát kínáljuk, mind formában, mind méretben, akár robotporszívó mellé praktikus 10 cm-es változatban is.

 

Doroty
Számtalan módon variálható franciaágy, melynél a szélesség, hosszúság, magasság mellett különböző színű, formájú és magasságú fém- illetve falábak is választhatók. Praktikus igényű vásárlóink ágyneműtartós kivitelben is kérhetik a modellt, az ágyrács pedig gázrugóval vagy anélkül, ill. állítható comfort zónás kivitelben is rendelhető.

 

Trendline A
Négyféle méretben rendelhető franciaágy, egyedi kérésre extra hosszúságban is gyártjuk. Az elegáns, tűzött fejvég magához vonzza a tekintetet. A környezetbe illeszkedő stílusról számos választható fém- vagy faláb, a könnyű kezelhetőségről gázrugós ágyrács gondoskodik, a praktikus megoldások kedvelőinek ágyneműtartóval tudunk szolgálni. A fejvég és a káva magassága is opcionális.

 

Trendline B
Négyféle méretben rendelhető franciaágy, egyedi kérésre extra hosszúságban is gyártjuk. A fejvég mintája fekhelyenként hangsúlyosan kidomborodó. A környezetbe illeszkedő stílusról számos választható fém- vagy faláb, a könnyű kezelhetőségről gázrugós ágyrács gondoskodik, a praktikus megoldások kedvelőinek ágyneműtartóval tudunk szolgálni. A fejvég és a káva magassága is opcionális.

 

Trendline éjjeliszekrény
Fa, króm, üveg és a kárpit tökéletes összhangja mutatkozik meg ebben a dizájnos éjjeliszekrényben. Igényes, praktikus darab, mely nemes egyszerűségéből fakadóan többféle stílushoz kiválóan illeszkedik.

 

Velvet
Háromféle méretben rendelhető franciaágy, egyedi kérésre extra hosszúságban is gyártjuk. A dekoratívan kidolgozott fejvég magához vonzza a tekintetet. A környezetbe illeszkedő stílusról számos választható fém- vagy faláb, a könnyű kezelhetőségről gázrugós ágyrács gondoskodik, a praktikus megoldások kedvelőinek ágyneműtartóval tudunk szolgálni. A fejvég és a káva magassága is opcionális.

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség