Bemutatótermünkben megtekinthető, és azonnal elvihető ülőgarnitúrák

Onyx sarokgarnitúra
Tágas helyiségekbe kitűnő választás az Onyx ülőgarnitúra, mely megjelenésével betölti a teret. Az állítható fejtámla és kartámasz biztosítja a teljes ellazulást. A maximális kényelem eléréséért soft és active üléskomfort közül választhatunk. A modell típusai sokféle összeállítási lehetőséget rejtenek: L vagy U alakú sarokösszeállítás, akár lábtartós vagy ottomános változatban, de önálló kanapéként is elérhető a termék, a szettet hozzáillő ülőkével is kiegészíthetjük. Az ülésmagasság, valamint a lábak színe és formája is az igényeknek megfelelően választható.

Ez a modell rendelhető a vízzel tisztítható SoftClean szövetekkel, és a rájuk vonatkozó 5 év garanciával.

 

Jensen ülőgarnitúra
Mérete: 260x235
Praktikus, komfortos garnitúra funkciós lehetőségek tárházával: beépített ülésmélység-állítással (előrehúzható támlafunkcióval) és fejtámlafunkcióval, sarokággyal, ágyneműtartóval. A modell elemeiből lábtartós vagy ottomános sarokgarnitúra, illetve U-alak is összeállítható. A szetthez téglalap alakú, tárolóval ellátott ülőke rendelhető. A lábak színe, anyaga, formája ízlés szerint választható.
Ez a modell rendelhető a vízzel tisztítható SoftClean szövetekkel, és a rájuk vonatkozó 5 év garanciával.

 

Lounge fotel
Nappaliban, dolgozósarokban, előtérben, vagy akár szalonokban is tökéletesen mutat ez az elegáns forgófotel. A matt fekete csillagláb exkluzív megjelenést eredményez, a maximális kényelmet pedig a lábtartónak használt forgó ülőkével tapasztalhatjuk meg. Válasszon hozzá számtalan optikájú és széles színválasztékú bevonóanyagaink közül!  Ez a modell rendelhető a vízzel tisztítható SoftClean szövetekkel, és a rájuk vonatkozó 5 év garanciával

 

Fargo sarokgarnítúra
Elegáns, modern garnitúra, melyet mindenki az elképzeléseinek megfelelő összeállításban rendelhet. Az íves karforma az esztétikumról, a beépített fejtámla a maximális kényelemről gondoskodik. A praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk a garnitúrába. A szett igény szerint ülőkével egészíthető ki. A modell a bevonó színétől elütő kontraszttűzéssel is megvásárolható.

 

Odeon sarokgarnítúra
Modell leírás: Modern sarokgarnitúra nagy elemválasztékkal, a sarokgarnitúránál többféle méretválasztási lehetőséggel. A fejtámla funkciót minden háttámla tartalmazza. Fém láb variációk többféle színben és alakban választhatók. Kiegészítő elemek: fotel, ülőke, karpárna.  Bevonókombinációval nem rendelhető, mindig bevont hátfallal készül, ezért térbe is helyezhető. Az ülésegységek keménysége eltérő lehet, ez nem lehet reklamációs ok.
Vázszerkezet: Tömörfa és egyéb fa alkatrészek.
Ülésszerkezet: Szendvics szerketű habbal.
Támlaszerkezet: Gumiheveder, PUR-hab, vattaborítással.
Láb: Választható, ha nincs más megadva, akkor standard láb egyenes fémláb kerül visszaigazolásra.
Karfa: Választható szélesség: 18 cm vagy 26 cm széles. 
5 db állítható fejtámlával
Óriási szövetválaszték, Bőrrel is rendelhető

 

Kent ülőgarnitúra
A Kent ülőgarnitúra nemcsak elegáns formavilága és állítható fejtámlája miatt érdekes, de összeállítástól függően kétféle ággyal is rendelhető, és az első garnitúra Magyarországon, melynek karfájában beépített elektromos csatlakozó található.
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet, fix párnázatú ülés, lágy, nagy rugalmasságú és normál habból álló szendvicsszerkezet* *Ennél a komfortnál a FOKOZOTT HULLÁMOSODÁS a termék egyedi sajátossága! A fokozott hullámosodásról bővebb információt a Használati-Kezelési Útmutatóban talál.
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag kettős tűzést tartalmaz, a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, bonell, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, bevonóanyagok, bőrök
Funkciók: lábtartós fotel, tárolós elem, kanapéágy, sarokelemmel együtt használható ágy, ülőbútor, egyéb, sarokágy

 

Palvin sarokgarnitúra
2020-as fejlesztésű modellünk kényelmes garnitúra beépített fejtámlafunkcióval, íves karformával a visszafogottabb stílus híveinek. Sarokösszeállításban vagy 3-2-1 kivitelben rendelhető. Igény szerint vendégággyal, ágyneműtartóval kérhető. A garnitúrát bevonókombinációban is gyártjuk. A szett ülőkével egészíthető ki, melybe igény szerint tárolót építünk be.

 

Panama sarokgarnitúra
2020-as igényeket kielégítő komfort az elegáns és letisztult formavilágú Panama sarokgarnitúrában. A maximális kényelem eléréséért beépített karfa- és fejtámlafunkció lehetőségét biztosítjuk. A szett ülőkével, vendégággyal, ágyneműtartóval egészíthető ki.

 

Ally sarokgarnitúra
Egyszerű vonalvezetésű fiatalos sarokgarnitúra. A sarokgarnitúra kiegészíthető 2 illetve 3 üléses fix kanapéval. Kényelmi eleme a garnitúrába illesztett fejtámlafunkció.

 

Selektion sarokgarnitúra
Selektion garnitúránk a lehetőségek tárháza, melyből minden vásárlónk megtalálhatja a neki leginkább tetsző kivitelt. A garnitúra összeállítása lehetőséget biztosít relax-funkció, dönthető támla, ágymechanizmus, ágyneműtartó beépítésére is. Használója adottságainak megfelelően a támla magassága opcionális. A faláb 6 szín közül választható.

 

Tallin sarokgarnitúra
2020-as fejlesztésű modellünk praktikus, kompakt bútordarab, több színből választható fém- vagy falábakkal, akár bevonókombinációban. Igény szerint ágyfunkció, ágyneműtartó és fejtámaszok rendelhetők hozzá. Válassza 3-2-1 kivitelben vagy a tökéletes pihenést szolgáló lábtartós összeállításban!

 

Watch sarokgarnitúra
Elegáns sarokgarnitúra steppelt ülőfelülettel és beépített fejtámla-funkcióval, mely a racsnis megoldással tetszőleges pozícióban rögzíthető. Az elemválasztéknak köszönhetően (ottomán és lábtartós típus) kialakítható U-alakú összeállításban különösen mutatós a modell. A szett ülőkével is kiegészíthető. Igény szerint vendégágy, illetve praktikus ágyneműtartó kerül beépítésre. A garnitúra bevonó-kombinációban is rendelhető.
Összeállítás: sarokágy bal karral + lábtartós fotel jobb karral. Ellentétes állásban is rendelhető. Méret: 270/78/172 cm.
 

 

Aragorn
A 2022-es fejlesztésű Aragorn egy beépített fejtámla-funkcióval és ülésmélység-állító támlával ellátott sarokgarnitúra, mely ülőkével is kiegészíthető. Igény szerint kartámasz-funkcióval látjuk el a modellt. Több színből és formából választható fémlábak eredményezik a garnitúra stabilitását. A praktikum kedvelőinek sarokágyat és ágyneműtartót építünk be. Extra kényelem elérése érdekében a modell stílusához illő deréktámaszokat kínálunk.

 

Armano
Armano garnitúránkat 2022-ben fejlesztették a Kanizsa Trend technológusai, a „kevesebb néha több” elvet szem előtt tartva. A letisztult vonalvezetés és modern formavilág által többféle enteriőrben esztétikusan elhelyezhető a modell. A kényelemről a felhajtható támla, és az így kialakítható fejtámasz gondoskodik, mely komfortos ülőhelyzetet biztosít minden testmagasság esetén. Krómozott fém hengerlábak, valamint steppelt ülőfelület és karoldal kölcsönöznek játékos, ugyanakkor elegáns megjelenést a terméknek. Rendelhető többféle összeállításban: sarokgarnitúraként, illetve önálló kanapéként, ülőkével kiegészítve is. A praktikumot szem előtt tartva vendégágy és ágyneműtartó funkció építhető a termékbe.

 

Avignon
Az Avignon a 2022-es design jegyében született modell, az esztétikum és kényelem perfekt ötvözete. Számos funkcióval kívántuk elérni a maximális relaxáció élményét, úgymint állítható kartámasz és fejtámla (motoros és manuális variációban elérhető), a lábtartó TV-funkciója, motorosan előrehúzható ülés, valamint kuriózumként a home office-hoz ideális lehajtható asztal (több színben) és a dugalj USB-csatlakozóval. A beépített sarokágy és az ágyneműtartó a népszerű praktikus igényeket hivatott kielégíteni. Robotporszívóval kompatibilis króm, alumínium vagy falábak széles szín- és formaválasztékát kínáljuk. A modellt az ínyencek a bevonóanyag színétől eltérő kontraszttűzéssel, sokféle összeállításban, ülőkével is megrendelhetik.

 

Bangkok
Új fejlesztésű garnitúránk egy modern stílusú sarokösszeállítás elegáns steppelt ülőfelülettel és oldalkarral, igény esetén beépített vendégággyal, ágyneműtartóval, akár bevonókombinációban. A maximális komfortfokozat eléréséről külön rendelhető fejtámaszok gondoskodnak. A modell kétfajta fémlábbal kérhető, a szett ülőkével egészíthető ki.

 

Bartolini
Modern garnitúra beépített felhajtható fejtámlával, újszerű ferde karformával. 3-2-1 kivitelben és sarokösszeállításban is az igényes otthonok fénypontja lehet, a praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk a garnitúrába. Fém- vagy 5 színben választható falábbal, illetve a bevonó színétől elütő kontraszttűzéssel is megvásárolható.

 

Cambridge
Letisztult formavilágú kanapé relax funkcióval és fejtámlával kiegészítve a kényelmes pihenésért. A praktikusság jegyében ágyneműtartóval és ágyfunkcióval kínáljuk.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, bonell, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru
Funkciók: tárolós elem, ülőbútor, sarokágy

 

Capri
2020-as modellünk legfőbb vonzereje az esztétikus megjelenésen túl a relax-elemekben rejlik: motoros vagy manuális TV-funkciót építünk be az ülésegységekbe a vásárló igénye szerint. Az otthoni munka kényelmét lehajtható asztalka és beépített dugalj biztosítja. A garnitúra varrása a bevonóanyag színétől eltérő kontraszttűzéssel is kérhető.A szett vendégággyal, ágyneműtartóval, ülőkével egészíthető ki.

 

Corina
Modern vonalvezetésű garnitúra. A fiatalok egyik kedvelt modellje.Vendégággyal,ágyneműtartóval, felhajtható támlával és beépített karfafunkcióval kínáljuk.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru
Funkciók: ülőbútor, tárolós elem, sarokágy, emelhető fejtámla, felnyíló kar

 

Dover
A 2022-es fejlesztésű Dover modellünk már a bemutatásakor a kedvencek szintjére lépett. A letisztult formavilágot krómszínű vagy matt fekete design-lábakkal bolondítottuk meg. Kétféle (akár állítható) karfa-variáns közül választhatnak a modellt megrendelők, és az ülésmagasságra is kínálunk alternatívákat. Az üléskomfort a választható ülésszerkezet által személyre szabható. A dönthető támla abszolút meggyőző érv a kényelmet szeretők számára, akiknek pedig az esztétikum áll a prioritási sorrend élén, nekik a bevonóanyagok színkombinációját ajánljuk. A garnitúrát lábtartós sarok-összeállításban és önálló kanapéként is kínáljuk, a szett ülőkével egészíthető ki.

 

Gina
Nagy terek és tágas nappalik csodás díszítőeleme lehet ez a modern eleganciát sugárzó modell, mely az esztétikai kívánalmakon túl minden kényelmi igényt is kielégít.
Bevonóanyag: bőr, szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, bükk fűrészáru, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
bevonóanyagok, bőrök
Funkciók: emelhető fejtámla, ülőbútor

 

Harrier tv fotel
A karfás elemekbe motoros vagy manuális funkciót építünk. A termék magas üléskomfortja és laza kárpitozása miatt a bevonóanyag hullámosodása a garnitúra természetes jellemzője.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában hullámrugó
Ülésszerkezet: nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: normál habot és lágy habot tartalmazó támla, fix párnázatú támla, PE szálbundával töltött párnákat tartalmazó támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a karfák külön szerkezeti egységűek, masszív bükk fűrészáruból készül, fém tartószerkezeti egységűek, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: műanyag
Funkciók: lábtartós fotel, TV fotel, ülőbútor

 

Liverpool
Beépített kartámasz-funkcióval ellátott sarokgarnitúra, a 2022-es igényeknek megfelelő kivitelben. A stílust a számtalan színből választható fa- és fémláb-választék formálja. Igény szerint vendégágy és ágyneműtartó beépítését kínáljuk. Extra kényelmet a motorosan működő relax-funkció biztosít. A garnitúra szín-kombinációban is rendelhető.

 

Lombardo
„Kicsi a bors, de erős” – ezzel a szlogennel jellemeznénk a friss fejlesztésű Lombardo garnitúránkat, melybe kis helyigénye ellenére számtalan kényelmi funkciót rejtettünk. A motoros ülésmélység-állítással a különböző testmagasságú vásárlók igényeihez kívántunk igazodni, a fejtámla-funkcióval pedig még komfortosabbá tettük a modellt. A kartámasz-funkció racsnis megoldásának köszönhetően a karfa több pozícióban fixálható. A lábtartós vagy ottomános sarok -ülőkével kiegészítve- nemcsak méltó dísze bármely nappalinak, hanem a matt fekete, nikkel szatén vagy nikkel fekete lábszínt választva stílusban még inkább a környezethez igazítható.

 

Madison
A fiatalabb és idősebb korosztály körében is népszerű modern garnitúra a kényelem jegyében. A relax és ágyfunkció mellett többféle méretű tárolók gondoskodnak a praktikus elhelyezésről.

 

Nottingham
A 2022-es fejlesztésű Nottingham egyszerű vonalvezetésű, kompakt garnitúra, a kényelem luxusát biztosító relax-funkciók tárházával. Az előrehúzható ülésfunkcióval az ülésmélység a testmagasság szerinti kényelmi fokozatba állítható, mely funkciót motoros és manuális megoldással is kínáljuk. A Nottingham 3-2-1 összeállításban, ill. lábtartós vagy ottomános sarokgarnitúraként is megvásárolható. A stabilitást fém- vagy falábak garantálják, melyek számtalan színben állnak rendelkezésre, ezáltal igazítva a garnitúra stílusát tulajdonosa személyiségéhez. A praktikum kedvelői vendégágyat és ágyneműtartót is rendelhetnek a garnitúrába. A modell bevonó-kombinációban, és kontrasztszínű dísztűzéssel, keresztvarrással is rendelhető. Különböző formájú (szegletes vagy szalagos) fejtámaszok gondoskodnak a komfortos pihenésről. A szett ülőkével (akár tárolóval ellátva) egészíthető ki.

 

Oreo 3-2-1
Lábtartós összeállításban vagy önálló kanapéként is jól mutat a térben az Oreo modell, melynek kényelmét beépített fejtámla-funkció fokozza. Igény szerint vendégágy és ágyneműtartó rendelhető hozzá, a faláb színe pedig választható.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habokat tartalmazó habszerkezet (normál+keményhab), szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fa
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók: emelhető fejtámla, tárolós elem, kanapéágy, sarokágy, ülőbútor

 

Osho sarok
Robosztus megjelenésű, tekintélyt parancsoló Osho modellünk extra vonzereje a beépített, felhajtható fejtámasz. A garnitúra típusválasztéka 3-2-1 kivitelt és sarokösszeállítást is lehetővé tesz, a praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk bele. A faláb 7 színt tartalmazó választékból rendelhető. A garnitúra igény szerint ülőkével egészíthető ki, a maximális kényelem eléréséért pedig külön karpárnák rendelhetők a modellhez.

 

Pale ülőke
Az ülőgarnitúráról:
Összeállítás: sarokágy bal karral + lábtartós fotel jobb karral ill. sarokágy bal karral + ottomán jobbos. Ellentétes állásban is rendelhető. Méret: 276/75/171 ill. 285/75/228 cm.
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók: tárolós elem, ülőbútor, sarokágy, működő támla
 

 

Rocco fotel
Egy nem mindennapi fotel, nem mindennapi lábakon. A Rocco íves háttámlavonalát a lábak vonala követi. A beépített deréktámasz által abszolút kényelmes a Rocco fotelben ülni.
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet
Támlaszerkezet: normál habot és lágy habot tartalmazó támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz,bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, poliuretán hab, szálbunda, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag

 

Sandro sarok
Kifutó termék!
 

 

Santa Barbara
Modern, tekintélyt parancsoló garnitúra beépített támlafunkcióval, többféle összeállításban. Egyes elemeihez motoros / manuális TV-funkció rendelhető.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: PE szálbundával borított támla, PE szálbundával töltött párnákat tartalmazó támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, rétegelt lemezek, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru
Funkciók: TV fotel, emelhető fejtámla, ülőbútor

 

Santa Fe
A Santa Fe modell végeláthatatlan lehetőségeket rejt magában, tökéletes esztétikai élményt és maximális komfortot nyújtva használóinak. A támlafunkció segítségével állítható ülésmélység kuriózumnak számít, és praktikussá teszi a garnitúrát a különböző magasságú vásárlók szemében. A legmagasabb komfortot biztosítja a választható ülésszerkezet, és a racsnis megoldással állítható karfa is. A funkciók sorozatát a választható ülésmagassággal folytathatjuk, és további extrát jelent a felnyitható fejtámasz. Aki igazán kényeztető élményre vágyik, annak a motoros relaxfunkciót ajánljuk. Praktikus igények kielégítésére sarokágyat, ágyneműtartót, vagy az ottománelembe rejtve tárolót építünk a bútorba. A falábak számos színválasztéka, illetve krómszínű hengerláb gondoskodik az aktuális enteriőrbe való illeszkedésről. A garnitúra ülőkével és derékpárnákkal is kiegészíthető.

 

Tiamo
A Tiamo letisztult formavilágú garnitúra letűzött ülőfelülettel és krómszínű hengerlábakkal, kényelmét beépített fejtámlafunkció fokozza. Igény esetén vendégágy, ágyneműtartó rendelhető hozzá.
Bevonóanyag: bőr, szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, bevonóanyagok, bőrök, fenyő fűrészáru
Funkciók: lábtartós fotel, tárolós elem, sarokelemmel együtt használható ágy, ülőbútor, sarokágy, működő támla, felnyíló kar

 

Tonga
Új fejlesztésű garnitúránkat az egyre magasabb kényelmi igények inspirálták. Modern stílusú sarokösszeállítás extra kényelmet szolgáló, előrehúzható támlával, karfafunkcióval, dizájnos steppelt ülőfelülettel, igény esetén beépített vendégággyal, ágyneműtartóval. Maximális komfortfokozat eléréséről derékpárnák és fejtámaszok gondoskodnak. A modell többféle színű fémlábbal rendelhető, a szett ülőkével egészíthető ki.

 

Valentine 3
A Valentine 3. egy modern stílusjegyekkel ellátott sarokgarnitúra, extra opciókkal feltuningolva. Beépített, felhajtható támlafunkció gondoskodik a tökéletes kényelemről. Felár ellenében a kartámasz is állítható, és a racsnis megoldás eredményeként különböző pozíciókban rögzíthető. Letisztult vonalvezetés és elegáns krómszínű lábak teszik vonzóvá a garnitúrát, amely bevonó-kombinációs kivitelben is kedvelt. A modell az ottomán és lábtartós típusainak köszönhetően mutatós U-alakban is összeállítható, a szett ülőkével egészíthető ki. A helykihasználás érdekében ágyneműtartót és az ottománelembe tárolót építünk be, és természetesen vendégágy is rendelhető a garnitúrába. 

 

Vibrato
Ívelt karral és elegáns fémlábakkal ellátott, modern bútordarab beépített támlafunkcióval (a fejtámasz felhajtható). A típusválasztéknak köszönhetően az elemekből L- vagy U-alakú sarokgarnitúra alakítható ki, illetve önálló kanapéként is beilleszthető a lakókörnyezetbe. Igény szerint vendégágy, illetve praktikus ágyneműtartó kerül beépítésre a modellbe. A garnitúra bevonó-kombinációban is rendelhető.

 

Visconti
A Visconti modern, dekoratív garnitúra, mely számos összeállítási variációban áll vásárlóink rendelkezésére (3-2-1, sarokösszeállítás, U-alak). Relaxfunkció, vendégágy, motoros vagy manuálisan előrehúzható ülésfunkció, ágyneműtartó, tárolós ülőke hivatottak elérni az extra kényelmet és a magasfokú funkcionalitást. Különböző stílusú enteriőrökbe illeszthetőségéről a választható fa- vagy fémláb, ezek színvariánsai, illetve kontrasztszínű varráskép gondoskodik.

 

Winston
Minden korosztály körében népszerű modern garnitúra a kényelem jegyében. A relax és ágyfunkció mellett többféle méretű tárolók gondoskodnak a praktikus elhelyezésről.

 

Winston sarok
Minden korosztály körében népszerű modern garnitúra a kényelem jegyében. A relax és ágyfunkció mellett többféle méretű tárolók gondoskodnak a praktikus elhelyezésről.

 

Zanzibar
Új fejlesztésű garnitúránkat az egyre magasabb kényelmi igények inspirálták. A modell tartalmazza az ülésmélység beállítására alkalmas előrehúzható támlafunkciót, valamint a felnyitható fejtámaszt. Felár ellenében karfunkciót építünk a garnitúrába, mely bármely kényelmi szögben fixálható. A lábak színe és formája is választható. A szett extra kényelemért deréktámaszokkal, a praktikum végett ülőkével, ágymechanizmussal, ágyneműtartóval egészíthető ki.

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség