Cardo egézségpénztár

Egészségpénztárakban elszámolható ápolási technikai eszköz
Termékeink kiváló minőségének elismeréseként számos matracunk megkapta az „Ápolási technikai eszköz” minősítést, így elszámolható az egészségpénztárakban! További részletek az üzletekben.
Az ápolási technikai eszköz minősítéssel rendelkező matracokért ide kattintson:
Cardo iSPACE matrac család
Masterpiece matrac család
Premium matrac család
Sport matrac család
Gold matrac család
Silver matrac család

 

Az ápolási technikai eszköz minősítést a fenti logóval jelezzük a termékeknél!
A matracokon felül számos ágy és kanapé is elszámolható az egészségpénztárakban, hiszen ezek is megkapták az ápolási technikai eszköz minősítést!
A listát itt találja:
Young Cardo ágyak
Kanapék

 

A Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. számos terméke megkapta a gyógyászati segédeszköz minősítést a GYEMSZI hivatalos vizsgálatán. A matracok 2013. decemberétől egészségpénztári kártyára is elszámolhatók.
 
A Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. termékeit a GYEMSZI (Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet) az idén ősszel végzett vizsgálata alapján minősítette gyógyászati segédeszköznek. Ez a besorolás nem csak a kiváló minőség elismerését jelenti, hanem egyúttal lehetővé teszi a matracok egészségpénztári kártyára való elszámolhatóságát is. Az elszámolható termékek körébe a Silver, a Gold, a Prémium kategóriás, továbbá az iSpace és a Masterpiece típusú matracok tartoznak. A Cardo matracokat jelenleg 19 egészségpénztárnál számolják el, a pénztárak listája folyamatosan bővül.
Miért hasznos egy Cardo matrac?
Alvás illetve fekvés közben a testnek és a gerincnek megfelelő támaszra van szüksége. Ha olyan felületen alszunk, mely nem biztosítja a gerinc „S” alakú görbületének megtartását, hátfájásunk lesz és alvászavarral fogunk küszködni. Az összes rugós Cardo matracra jellemző, hogy a gerinc optimális alátámasztását biztosítja, hiszen mindegyik rendelkezik a Cardo Egészség Centerrel. Ez a speciális, a Cardo által kifejlesztett megoldás tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán. Ezáltal optimális helyzetben tartja a gerincet alvás közben – megőrizve annak természetes „S”-alakú görbületét – így védi a gerinc egészségét. Sőt, az Egészség Center segít megelőzni az olyan tartós ízületi-, gerinc- és vállproblémákat, amelyek az ergonómiailag nem megfelelő fekhely következtében alakulnak ki.
Milyen előnyei vannak a Cardo matracoknak?
A közismert Cardo Egészség Centeren kívűl számos előnyös és az egészségre pozitív hatással bíró termékjellemzője van a Cardo matracoknak. A megfelelő alátámasztás és kényelem az Egészség Centeren kívül a minőségi acélból készült, jól terhelhető rugóknak is köszönhető: a Cardo rugórendszerek-akár Cardo Tech rugózat, akár zsákrugók-tökéletes rugalmasságot biztosítanak, hiszen mindegyik matracunkban a rugók sűrűsége optimális. Ezen kívűl mindegyik rugós matracnál masszív acél élkeret is biztosítja a tartósságot.
A felfekvések megelőzésében fontos szerepet kap a viscojel emlékező hab réteg is. Ez az anyag különböző kényelmi rétegek egyik összetevője a Cardo matracoknál. A memory hab néven is közismert anyag hőérzékenységének köszönhetően lassan nyeri vissza eredeti formáját a habszivacsokhoz képest, melyek gyorsan visszaugranak, így ellazít, kényelmes pihenést biztosít. A viscojel matrac anyaga csak enyhe ellennyomást fejt ki a csontos kiemelkedések körül, így tehermentesítve a nyomásnak fokozottan kitett területeket, így megelőzi a bőrfelület elhalását, irritációját a folyamatos, jó vérkeringésnek, és megfelelő oxigénellátásnak köszönhetően. Kiváló rehabilitációs és megelőző tulajdonsággal rendelkezik, sőt alkalmas izomfájdalmak és a csontrendszer szerkezeti változásából adódó fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére. 
Ha egy matrac zónákra van osztva, akkor az a matracon belüli függőleges cellákat jelenti, melyek tulajdonképpen a test egyenetlen súlyeloszlását szabályozzák. Ezek a zónák nagyobb és kisebb terhelésnek vannak kitéve, így puhábbak, keményebbek lehetnek. Megkülönböztetünk 3, 5 és 7 zónás Cardo matracokat.: 3 zónás matracok esetén a középső zónán van a hangsúly, ami a derék tájékon lévő nagyobb nyomóerőt szabályozza, a fej- és lábrészeknél puhább az alátámasztás; 5 zónás matracok esetén 5 különböző keménységű matracrész szolgál arra, hogy minden testrészük megkülönböztetett figyelmet kapjon; 7 zónás matracoknál pedig ez a figyelem még tökéletesebb, így alvás közben gerincoszlopunk szinte ideális alátámasztást kap. A zónásításnak köszönhető pontosabb nyomáselosztás is szerepet játszik a felfekvések megelőzésében. Nézze meg a 3 zónás Silver és Gold, az 5 zónás Premium és Masterpiece, illetve a 7 zónás Cardo iSPACE termékeket!
A Cardo iSPACE és a Masterpiece matracok is a NASA űrtechnológiai újítását alkalmazzák a testhőmérséklet szabályozására, az optimális klíma kontroll érdekében. A matrac az Outlast technológiával képes érzékelni az alvó test hő­energiáját és a hő­kibocsátását úgy irányítja, hogy biztosítsa az ideális testh­őmérsékletet az alvás minden pillanatában.
Az innovatív, és különleges Cool ViscoGel réteg, pedig egy újonnan kifejlesztett rugalmas viszkoelasztikus anyag, amely hőérzékeny zselékapszulák millióit integrálja a frissítő, és kellemes alvás érdekében, mindamellett, hogy a memory hab kényelmét is ötvözi. Az új Cardo iSPACE termékcsalád matracai ennek kitűnő bizonyítékai. Ez az új termékcsalád a NASA laboratóriumaiban az amerikai űrhajósok számára kifejlesztett technológiák és anyagok(Cool ViscoGel, 3D szövetbevonat, Outlast) egyedülálló ötvözetét állítja a vásárlók tökéletes pihenésének szolgálatába.
Miért jó, hogy elszámolhatóak a Cardo matracok?
Mindamellett, hogy termékeink egészséges pihenést biztosítanak, szélesebb körben is elérhetővé válnak, hiszen vásárlóink könnyebben hozzáférhetnek minőségi matracainkhoz az egészségpénztárakban. Ezzel a speciális megtakarítással idejében fel tudunk készülni a váratlan egészségügyi kiadásokra is. Sőt, még az adónkból is visszaigényelhetjük általa az egyéni befizetések 20%-át.
Hogyan lehet elszámolni matracainkat az egészségpénztárakban?
A matracokat a boltokban elhelyezett kártyaolvasó terminálon keresztül, illetve az egészségpénztárnak beküldendő számlával lehet elszámolni. A számlát a vásárlás helyén állítják ki, és minden esetben rá kell vezetni a következőket:
-GYEMSZI/025795-003/2013
-EMKI: 0677  
A számla kiállítása után a vásárlónak el kell küldeni az eredeti számlát a vele szerződésben lévő egészségpénztárnak, és a számla beérkezése után jut hozzá a termék vételárához, melyet az egészségpénztár utal a bankszámlájára.
Milyen pénztárakban lehet elszámolni a Cardo matracokat?
Jelenleg a Patika egészségpénztár, az Életút egészségpénztár, az Új Pillér egészségpénztár, az Allianz egészségpénztár, a Vitamin egészségpénztár, a NAVOSZ egészségpénztár, a Vasutas egészségpénztár, az MKB egészségpénztár, a Kardirex egészségpénztár, az IZYS egészségpénztár, a TEMPO egészségpénztár, a DIMENZIÓ egészségpénztár, a GENERALI egészségpénztár, a PROV1TA egészségpénztár, a HONVÉD egészségpénztár, az AXA egészségpénztár, a MEDICINA egészségpénztár, a WELLNESS egészségpénztár, és az OTP egészségpénztár rendelkezik szerződéssel velünk. A pénztárak listáját folyamatosan bővítjük.
 

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség