Kiegészítők

 

Bristol fejvég. Ezt az elegáns kárpitos, és különleges fejvéget Imperial típusú ágyakhoz ajánljuk elsősorban. Egy ilyen fejtámla nem csak stílust, hanem egyéniséget is kölcsönöz a halószobájának. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet…
Mélytűzésű, gazdagon kárpitozott, exkluzív fejvég
Ajánlott Imperial fix és extra ágyneműtartós típusú ágyakhoz
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 160,5/6/120cm
 
ÚJDONSÁG! Cooler matracvédő huzat. Nagy hőátadási kapacitással rendelkezik a hővezető tulajdonsága miatt. A felület nagy mértékben hűsítő érzést nyújt. Ez biztosítja a termikus komfort környezetet az alvásban, a víz-gőz áteresztő tulajdonságának és hűtési képességének köszönhetően.
Mosható 30 fokon
Légáteresztő huzat
Természetes anyagból
Méretek: 90×200, 160×200, 180x200cm
 
ÚJDONSÁG! Ottawa fejvég, minden Imperial típusú ágyhoz ajánljuk. Gazdagon kárpitozott exkluzív fejvég. A kárpitos fejvég nem csak véd a hideg fal ellen, hanem egyedi stílust is kölcsönöz hálószobájának…
Mélytűzésű, gazdagon kárpitozott, exkluzív fejvég
Ajánlott Imperial fix és extra ágyneműtartós típusú ágyakhoz
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 182/10/127cm
 
ÚJDONSÁG! Toronto fejvég. Ezt a fejvéget ajánljuk minden Imperial típusú ágyhoz. Mélytűzésű, gazdagon kárpitozott fejvég. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt…
Mélytűzésű, gazdagon kárpitozott, exkluzív fejvég
Ajánlott Imperial fix és extra ágyneműtartós típusú ágyakhoz
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 183/10/121cm
 
Wave párna. Az emlékező hab mag és a Liquid Gel-rendszer együttesen tökéletes feji- és nyaki-alátámasztást biztosít, mindamellett, hogy enyhíti a rá nehezedő nyomást is. A kényelmet pedig az antibakteriális Tencel fonálból készült szövetborítás fokozza.
A Viscojel emlékező hab tökéletesen alkalmazkodik az alvás során történő fejmozgáshoz. Gyorsan igazodik a test alakjához, és ezáltal pillanatok alatt felveszi a fej újabb pozícióját, így biztosítja a tökéletes feji- és nyaki-alátámasztást alvás közben
A könnyen mosható, jól szellőző, bolyhosodás mentes és antibakteriális Tencel fonálból készült szövetborítás fokozza a kényelmet, és természetesen kellemes érzetet ad
A különleges Liquid Gel egy zselészerű anyag, mely enyhíti és egyenletesen oszlatja el a rá nehezedő nyomást
Ápolási technikai eszköz:  elszámolható számos egészségpénztárban!
 
Cardo iSPACE matrac kiegészítő eleme a megfelelő alvási rendszerhez a Cardo iSPACE párna. A nyomáselosztó-rendszer, a testhőmérséklet-szabályozás és a tökéletes nyaki alátámasztás újfajta alvási élményt nyújt Önnek! A gyógyászati segédeszköz minősítési termék a fej és nyak tökéletes alátámasztását biztosítja, Cool ViscoGel anyagának köszönhetően pedig kellemes hőérzetet is biztosít egész éjszaka.
A fej és a nyak alátámasztása
Az iSPACE párna az emberi test anatómiai struktúrájához illeszkedik, hogy kiegészítse azt az  alátámasztást, amit az ágybetét nyújt a tökéletes alvás és pihenés jegyében. A különleges Injected Visco anyag a fej bármilyen elmozdulásához gyorsan alkalmazkodik, tökéletesen felvéve annak új pozícióját, így gondoskodik a fej és a nyak megfelelő alátámasztásáról egész éjszaka.
Nyomáselosztás
A korszerű iSPACE nyomáselosztó rendszer tökéletes kényelmet biztosít a nyakcsigolyáknak.
Az Injected Visco emlékező hab a speciális befecskendezési folyamat eredményeképpen hosszú évek használata után is megőrzi kiváló tulajdonságait.
Cool ViscoGel – a milliónyi gélkapszula a speciális ViscoGel felületén helyezkedik el. Az iSPACE párna ennek köszönhetően nemcsak elősegíti a test éjszakai megújulását, hanem kellemes hőérzetet is  biztosít a pihenés során.
Testhőmérséklet-szabályozás
Cool ViscoGel innovatív viszkoelasztikus anyag, mely a zselékapszulák millióit integrálva biztosítja az  optimális hőérzetet alvás közben egész éjszaka.
Ápolási technikai eszköz:  elszámolható számos egészségpénztárban!
Cardo iSPACE párna – űrtechnológia a rendkívüli, légies álmokhoz!
 
A Cardo Medic párna egyik fő tulajdonsága, hogy viscojel emlékező habból készült, így tökéletesen tartja a fej-, és nyakizmokat. Kényeztetően puha bársony huzattal rendelkezik, háromféle méretben is elérhető. Próbálja ki Ön is!
Viscojel emlékező habból
Közepes, nagy és extra méretben kapható
Ápolási technikai eszköz: elszámolható számos egészségpénztárban
Ápolási technikai eszköz:  elszámolható számos egészségpénztárban!
 
Acapulco tükör. Mi az a bútordarab, amiből legalább egy darab van minden háztartásban? Természetesen a tükör. Megnézzük benne magunkat, hogy rendben van-e a ruhánk, a sminkünk, illetve fontos eleme a  lakberendezésnek is, hiszen általa megnő a térérzetünk.
Négyzet alakú tükör, kárpitos kerettel
Ajánlott Acapulco ágyhoz
Falra is akasztható
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 108,5/3/108,5cm
 
Acapulco komód. Találja meg Ön is, hogy mi mindenre használható egy komód a lakásban: nemcsak a hálóban, hanem a nappaliban, konyhában, előszobában is alkalmas lehet kisebb dolgok tárolására. Az Acapulco komód különlegessége a szövetbevonat, és a masszív fém lábak. 3 fiókjába pedig rengeteg minden elfér.
3 fiókos kárpitos komód, fém lábakkal
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma):110/51/75,5cm
 
Az éjjeliszekrény a hálószoba egyik meghatározó eleme, hiszen általában ez tartja közel az olvasólámpát, a könyvet, a telefont. A  szövettel bevont, elegáns Apollo éjjeliszekrényt az Apollo ágyhoz terveztük, hogy a fenti funkciók mellett a háló egyik díszes eleme is lehessen.
2 fiókos éjjeliszekrény, fém lábakkal
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Üveglap rátéttel
Méretek(Szé/Mé/Ma): 54/50/46cm
 
Az éjjeliszekrény a hálószoba egyik meghatározó eleme, hiszen általában ez tartja közel az olvasólámpát, a könyvet, a telefont. A  szövettel bevont, elegáns Acapulco éjjeliszekrényt az Acapulco ágyhoz terveztük, hogy a fenti funkciók mellett a háló egyik díszes eleme is lehessen.
2 fiókos kárpitos éjjeliszekrény, fém lábakkal
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 53/41,5/47,5cm
 
Az éjjeliszekrény a hálószoba egyik meghatározó eleme, hiszen általában ez tartja közel az olvasólámpát, a könyvet, a telefont. A fenyőből készült, rusztikus Írisz éjjeliszekrényt az Írisz ágyhoz terveztük, hogy a fenti funkciók mellett a háló egyik hasznos eleme is lehessen.
2 fiókos fenyőfából készült éjjeliszekrény, fa lábakkal
Anyagok: dió, cseresznye, natúr vagy wenge színben
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 56/40/49,5cm
 
A Masterpiece tároló sokféle funkcióra használható egyszerre: rakodási lehetőség az ágyruháknak, vagy akár lábtartónak is használható, esetleg ülőalkalmatosságnak. Ön is meg fogja szeretni, és megtalálja majd amire leginkább szüksége van benne!
Kétféle méretben: 90/40cm, ill. 90/70cm
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Nyitható-zárható tetővel
A termék kizárólag a Cardo mintaboltokban és márkaboltokban kapható
 
Az éjjeliszekrény a hálószoba egyik meghatározó eleme, hiszen általában ez tartja közel az olvasólámpát, a könyvet, a telefont. A fenyőből készült Laguna éjjeliszekrényt a Laguna ágyhoz terveztük, hogy a fenti funkciók mellett a háló egyik hasznos eleme is lehessen.
2 fiókos fenyőfából készült éjjeliszekrény, fa lábakkal
Anyagok: dió, cseresznye, natúr vagy wenge színben
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 57,5/40/49,5cm
 
Az éjjeliszekrény a hálószoba egyik meghatározó eleme, hiszen általában ez tartja közel az olvasólámpát, a könyvet, a telefont. A bükkfából készült Savyon éjjeliszekrényt a Savyon ágyhoz terveztük, hogy a fenti funkciók mellett a háló egyik hasznos eleme is lehessen.
2 fiókos bükkfából készült éjjeliszekrény, fa lábakkal
Anyagok: dió, cseresznye, natúr, wenge, fehér és krém színben
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 50/40/43cm
 
Lord fejvég. ÚJDONSÁG! Kárpitos kivitelben, Imperial típusú ágyakhoz. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt!
Kárpitos fejvég
Ajánlott Imperial típusú ágyakhoz
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma):169/5/96cm(160/200 cm-es ágyakhoz)
 
Magas Lord fejvég. ÚJDONSÁG! Kárpitos kivitelben, Imperial és Young Cardo típusú ágyakhoz. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt!
Kárpitos fejvég
Ajánlott Imperial és Young Cardo típusú ágyakhoz
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma):164/6/130cm(160/200 cm-es ágyakhoz)
 
Madeira fejvég. Kárpitos kivitelben, Young Cardo típusú ágyakhoz. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt!
Dúsan kárpitozott, steppelt fejvég
Befoglaló méret(Szé*/Mé/Ma): 164/114/12cm    (*Szélesség: az ágy szélességével megegyező/a szélességén túlmenő méretben)
Ajánlott: Young Cardo típusú ágyakhoz
 
Toscana fejvég. Kárpitos kivitelben, Young Cardo típusú ágyakhoz. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt!
Dúsan kárpitozott, steppelés nélküli fejvég
Befoglaló méret(Szé*/Mé/Ma): 93/104, 123/134, 143/154, 163/174, 183/194/5/100cm    (*Szélesség: az ágy szélességével megegyező/a szélességén túlmenő méretben)
Ajánlott: Young Cardo típusú ágyakhoz
 
Kingdom fejvég. Dúsan kárpitozott fejvég, háromszöges letűzéssel. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt!
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Tűzött, kárpitos fejvég
Alacsony és magas kivitelben
Befoglaló méret: 92, 122, 142, 162, 182/5/125, 95 cm
Ajánlott Imperial Fix típusú ágyakhoz
 
Cordoba fejvég, minden szövetes Imperial típusú ágyhoz. Dúsan kárpitozott fejvég. A kárpitos fejtámla nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt fejvégeink közül!
Dúsan kárpitozott fejvég
Befoglaló méret: 168, 188/8/101 cm
Ajánlott: minden szövetbevonatú, Imperial típusú ágyakhoz
 
Calcar fejvég. Ezt az elegáns kárpitos, és oldalán fa rátéttel készült fejvéget Imperial típusú ágyakhoz ajánljuk elsősorban. A kárpitos fejtámla nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt fejvégeink közül!
90, 160, 180 cm szélességű ágyhoz
Befoglaló méret: 106, 176, 196/75/3 cm
Ajánlott: Imperial típusú ágyakhoz
 
Zaragoza fejvég, tűzött gombokkal, dúsan kárpitozva, kétféle változatban lehet a háló dísze. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt!
Dúsan kárpitozott fejvég, tűzött gombokkal
Tűzött, kárpitos fejvég
Alacsony és magas kivitelben
Befoglaló méret: 92, 122, 142, 162, 182/7/120, 95 cm
Ajánlott Imperial Fix típusú ágyakhoz
 
Washington fejvég. Dúsan kárpitozott fejvég, gombos kivitelben. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt fejvégeink közül!
Dúsan kárpitozott fejvég gombos kivitelben
Befoglaló méret: 168, 188/8/124cm
Ajánlott: Imperial típusú ágyakhoz
 
Windsor fejvég. Dúsan kárpitozott fejvég, gombos kivitelben, íves felső résszel. A kárpitos fejtámla nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt fejvégeink közül!
Dúsan kárpitozott fejvég gombos kivitelben
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 168, 188/8/102 cm
Ajánlott: Imperial típusú ágyakhoz
 
Plaza fejvég. Dúsan kárpitozott fejvég, Imperial típusú ágyakhoz ajánljuk. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt!
Dúsan kárpitozott fejvég
Befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 167, 187/22/96 cm
Ajánlott: Imperial típusú ágyakhoz
 
Mosaic fejvég. ÚJDONSÁG! Az izgalmas, mozaik-minta különlegesebbé varázsolja az ágyat és a szobát is. A kárpitos fejvég nemcsak véd a hideg fal ellen, hanem egyediséget, stílust is kölcsönöz a hálószobának. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő designt!
Kárpitos fejvég, mintás tűzéssel
2-féle méretben: keskeny és vastag változatban
Ajánlott: Imperial (vékony kivitel) illetve Young Cardo típusú ágyakhoz(vastag)
Befoglaló méretek(Szé/Mé/Ma:) keskeny(160/3/101cm), vastag(160/10/101cm)
ÚJ! Mozaik vékony fejvéggel (Akár zöld kárpittal is)
Fejvég befoglaló méret(Szé/Mé/Ma): 140,5/4/79cm
 
A Cardo kényelmi párnázat(fedőmatrac) tökéletesen alkalmas az ágybetétek közötti kisebb illesztési hézagok elfedésére, illetve a meglévő fekhely kényelmi szintjének javítására. A kellemes tapintású huzat mosógépben mosható, így a fekvőfelületre helyezve higiénikus környezetet biztosít a mindennapos pihentető alváshoz. A Viscojelből készült különleges anyag tökéletesen követi a test körvonalát és puha, kényelmes fekvést valamint egészséges alvást biztosít.
Anyaga: Viscojel emlékező hab
Szimpla és dupla méretekben is kapható
Kizárólag Cardo mintaboltokban vásárolható
Mosható 30 fokon
Kényeztetően puha bársonyos huzattal
 
A Toscana ágytakaró nagyfokú kényelmet biztosít. Ha szeretné megváltoztatni hálószobája hangulatát, egy színes ágytakaró lehet a jó választás. Mindamellett, hogy melegséget nyújt, új színt visz az otthonába, és védi az ágyneműt a nem kívánatos szennyeződésektől is!
Kárpitos, steppelt ágytakaró
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Méretek: 140, 160, 180/200cm
Mosható 30 fokon
Kényeztetően puha bársonyos huzattal
 
A Marina ágytakaró nagyfokú kényelmet biztosít. Ha szeretné megváltoztatni hálószobája hangulatát, egy színes ágytakaró lehet a jó választás. Mindamellett, hogy melegséget nyújt, új színt visz az otthonába, és védi az ágyneműt a nem kívánatos szennyeződésektől is!
Kárpitos, steppelt ágytakaró
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Méretek: 140, 160, 180/200cm
Mosható 30 fokon
Kényeztetően puha bársonyos huzattal
 
A kétféle méretben választható Cardo matracvédő huzat megvédi a matracát a különféle szennyeződésektől, foltoktól, izzadságtól. Kitűnő nedvszívóképességgel és egy vízálló réteggel is rendelkezik, így hosszabb élettartamot biztosít a matracnak és higiénikus pihenést Önnek.
Cardo matracvédő huzat: a matrac tartós védelméért és hosszabb élettartamáért
Kitűnő nedvszívóképesség, és vízálló réteg
Méretek: 90, 100, 160, 180/200/33cm
Magasított és normál kivitelben is kapható
 
A Cardo díszpárnák változatos színvilágukkal új életet hoznak az otthonába! A helyiség hangulatát is nagy mértékben befolyásolhatja egy jól megválasztott darab. Többféle anyag és színválasztékban elérhetőek, válassza ki közülük a legmegfelelőbbet!
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Többféle színben kapható
Méret(Szé/Mé): 46/56cm
 
A Cardo díszpárnák változatos színvilágukkal új életet hoznak az otthonába! A helyiség hangulatát is nagy mértékben befolyásolhatja egy jól megválasztott darab. Többféle anyag és színválasztékban elérhetőek, válassza ki közülük a legmegfelelőbbet!
Anyaga: Cardo szövetkollekció
Többféle színben
Méretek(Szé/Mé): 42x52, 45x55cm
 
Ez a kizárólag a Cardo mintaboltokban kapható termék, a Cardo Memory párna tökéletes támaszt és megfelelő kényelmet nyújt mindenkinek. A simogatóan puha bársonyos huzata pedig levehető és mosógépben mosható, így könnyű a tisztítása is.
Kényelmes viscojel anyagból: minden testhelyzetben kényelmes pihenés
Simogatóan puha bársonyos huzattal: levehető és mosógépben mosható
Kizárólag a Cardo mintaboltokban
Mérete: 50x30x11,5cm

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség