Andante garnitúrák

 

A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetőek!
Ally
Egyszerű vonalvezetésű fiatalos sarokgarnitúra. A sarokgarnitúra kiegészíthető 2 illetve 3 üléses fix kanapéval. Kényelmi eleme a garnitúrába illesztett fejtámlafunkció.
 
Amelia
Az AMELIA fiatalos sarokgarnitúra letűzött ülőfelülettel, egyenes vonalvezetéssel és egyedi karformával. Kitűnő választás modern otthonokba, letisztult enteriőrökbe. A modell népszerűsége a kiváló ár-érték aránynak is köszönhető. Beépített vendégágy és ágyneműtartó segíti a praktikus helykihasználást. A lábtartós sarok-összeállítás kiegészíthető ülőkével, akik pedig fel szeretnék dobni a szolid megjelenést, nekik stílusban passzoló, színes díszpárnákat ajánlunk a modellhez!

 

Ancona (Angelo)
Nemesen egyszerű, kubikus vonalvezetésű modell, a modernitás és kényelem rajongóinak kedvence. Különlegességét a polcos lezáró elemek jelentik, melyek 6 különböző színű fából rendelhetők. 3-2-1 vagy sarokösszeállításban, íves vagy egyenes kivitelben is ajánljuk, a praktikum kedvelői tárolós, görgős ülőkével is kiegészíthetik a szettet. A praktikumról ágymechanizmus, ágyneműtartó, külön rendelhető karpárna és fejtámla gondoskodik. A modell a bevonó színétől elütő kontraszttűzéssel is megvásárolható.
 
Andiamo
Modern garnitúra beépített kényelmi támlafunkcióval. Steppelt ülőfelület, fém hengerlábak eredményezik a fiatalos design-világot. A kiváló ár-érték aránynak is köszönhető a modell népszerűsége. Lábtartós sarokgarnitúraként és önálló kanapéként is rendelhető, nagy családi-baráti összejövetelekhez különösen praktikus az U-alakú összeállítás. Sarokágy és ágyneműtartó, valamint ülőke és díszpárnák is kérhetők a modellhez.

 

Aragorn
A 2022-es fejlesztésű Aragorn egy beépített fejtámla-funkcióval és ülésmélység-állító támlával ellátott sarokgarnitúra, mely ülőkével is kiegészíthető. Igény szerint kartámasz-funkcióval látjuk el a modellt. Több színből és formából választható fémlábak eredményezik a garnitúra stabilitását. A praktikum kedvelőinek sarokágyat és ágyneműtartót építünk be. Extra kényelem elérése érdekében a modell stílusához illő deréktámaszokat kínálunk.
 
Armano
Armano garnitúránkat 2022-ben fejlesztették a Kanizsa Trend technológusai, a „kevesebb néha több” elvet szem előtt tartva. A letisztult vonalvezetés és modern formavilág által többféle enteriőrben esztétikusan elhelyezhető a modell. A kényelemről a felhajtható támla, és az így kialakítható fejtámasz gondoskodik, mely komfortos ülőhelyzetet biztosít minden testmagasság esetén. Krómozott fém hengerlábak, valamint steppelt ülőfelület és karoldal kölcsönöznek játékos, ugyanakkor elegáns megjelenést a terméknek. Rendelhető többféle összeállításban: sarokgarnitúraként, illetve önálló kanapéként, ülőkével kiegészítve is. A praktikumot szem előtt tartva vendégágy és ágyneműtartó funkció építhető a termékbe.
 
Avignon
Az Avignon a 2022-es design jegyében született modell, az esztétikum és kényelem perfekt ötvözete. Számos funkcióval kívántuk elérni a maximális relaxáció élményét, úgymint állítható kartámasz és fejtámla (motoros és manuális variációban elérhető), a lábtartó TV-funkciója, motorosan előrehúzható ülés, valamint kuriózumként a home office-hoz ideális lehajtható asztal (több színben) és a dugalj USB-csatlakozóval. A beépített sarokágy és az ágyneműtartó a népszerű praktikus igényeket hivatott kielégíteni. Robotporszívóval kompatibilis króm, alumínium vagy falábak széles szín- és formaválasztékát kínáljuk. A modellt az ínyencek a bevonóanyag színétől eltérő kontraszttűzéssel, sokféle összeállításban, ülőkével is megrendelhetik.
 
Bangkok
Új fejlesztésű garnitúránk egy modern stílusú sarokösszeállítás elegáns steppelt ülőfelülettel és oldalkarral, igény esetén beépített vendégággyal, ágyneműtartóval, akár bevonókombinációban. A maximális komfortfokozat eléréséről külön rendelhető fejtámaszok gondoskodnak. A modell kétfajta fémlábbal kérhető, a szett ülőkével egészíthető ki.

 

Bartolini
Modern garnitúra beépített felhajtható fejtámlával, újszerű ferde karformával. 3-2-1 kivitelben és sarokösszeállításban is az igényes otthonok fénypontja lehet, a praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk a garnitúrába. Fém- vagy 5 színben választható falábbal, illetve a bevonó színétől elütő kontraszttűzéssel is megvásárolható.

 

Bergamo
Minimál stílusú sarokgarnitúra többféle összeállításban, praktikus funkciókkal, akár bevonó-kombinációban. A szett ülőkével egészíthető ki. Modern garnitúra karfa funkcióval rendelhető ,,L” illetve ,,U” alakú összeállításban is.

 

Bergen
Évek óta töretlen népszerűségnek örvend a klasszikus vonalvezetésű Bergen garnitúra. A modell sajátosságai az elegánsan letűzött háttámla, illetve a bevonóanyag laza kárpitozásból eredő ráncosodása, mely patinás hangulatot kölcsönöz a bútornak. A garnitúrát 3-2-1 és sarokkivitelben, kérésre vendégággyal, ágyneműtartóval is készítjük. A modell a bevonó színétől elütő kontraszttűzéssel is megvásárolható.

 

Bern
A Bern modell a 2011-es év igazi klasszikusa. A háttámla elegáns varrásai és tűzései a karfa kecsességével és fa díszítőelemeivel impozáns összhangot biztosítanak, és természetesen a kényelem sem marad el. A modell vendégággyal is rendelhető.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában hullámrugó
Támlaszerkezet: normál habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag kettős tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt
Lábazat: fa, műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), faragasztó, kárpitos ragasztó, működő vasalat
Funkciók: kanapéágy

 

Boogie
Ez a kedvező árú garnitúra a kényelem és design ötvözete. Kubikus formavilágát igényes letűzések teszik egyedivé. Sarokágy és lábtartós fotel összeállításban rendelhető. Válasszon igényes és kényelmes ülőbútort elérhető áron!
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag kettős tűzést tartalmaz, a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: fém, műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók:sarokelemmel együtt használható ágy, ülőbútor, sarokágy

 

 

Cambridge
Letisztult formavilágú kanapé relax funkcióval és fejtámlával kiegészítve a kényelmes pihenésért. A praktikusság jegyében ágyneműtartóval és ágyfunkcióval kínáljuk.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, bonell, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru
Funkciók: tárolós elem, ülőbútor, sarokágy

 

Capri
2020-as modellünk legfőbb vonzereje az esztétikus megjelenésen túl a relax-elemekben rejlik: motoros vagy manuális TV-funkciót építünk be az ülésegységekbe a vásárló igénye szerint. Az otthoni munka kényelmét lehajtható asztalka és beépített dugalj biztosítja. A garnitúra varrása a bevonóanyag színétől eltérő kontraszttűzéssel is kérhető.A szett vendégággyal, ágyneműtartóval, ülőkével egészíthető ki.

 

Cardoso
Letisztult formavilágú kanapé fejtámlával kiegészítve a kényelmes pihenésért.
A praktikum jegyében ágyneműtartóval és beépített sarokággyal gyártjuk.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, bonell, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók: tárolós elem, ülőbútor, sarokágy

 

 

Carvell
A modellt azoknak fejlesztettük, akik szabadidejüket maximálisan szeretnék kiélvezni. Motoros vagy manuális megoldással nyitható TV-fotel vagy kanapéba épített relax-elem segíti a teljes ellazulást. A garnitúra ülőkével egészíthető ki.

 

Clancy
Steppelt ülőfelülettel, vendégággyal és ágyneműtartóval rendelkező, igényes garnitúra, beépített fejtámlafunkcióval.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, bevonóanyagok, bőrök, fenyő fűrészáru
Funkciók: tárolós elem, sarokelemmel együtt használható ágy, sarokágy, működő támla

 

Corina
Modern vonalvezetésű garnitúra. A fiatalok egyik kedvelt modellje.Vendégággyal,ágyneműtartóval, felhajtható támlával és beépített karfafunkcióval kínáljuk.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru
Funkciók: ülőbútor, tárolós elem, sarokágy, emelhető fejtámla, felnyíló kar

 

Country
Vidéki nyaralók stílusában megálmodott modell, mely retro hangulatot idéz, mégis a mai kor igényeinek megfelelő kivitelben fejlesztettük. A garnitúrát 3-2-1 összeállításban, valamint lábtartós vagy ottomános sarokként is kínáljuk. A robotporszívóhoz alkalmas magasságú lábak formája, színe, anyaga választható, csakúgy, mint a kartámasz formája. A szett kiegészíthető (akár tárolóval ellátott) ülőkével, illetve -az extra kényelem jegyében- választható formájú fejtámasszal is. A modell bevonó-kombinációban is rendelhető.

 

Daren
Praktikus, 3 üléses kanapé, mely egyszerűen ággyá alakítható. Támla- és karpárnákkal ajánljuk.

 

Delmondo
Kényelmében és optikájában is klasszikus értékeket képviselő garnitúra a Delmondo. A modell többféle összeállításban is töretlen népszerűségnek örvend a belföldi otthonokban. A praktikus megoldások kedvelőinek ágymechanizmus és ágyneműtartó beépítését biztosítjuk. A láb színe 6 fafajtából választható, a kárpit varrása pedig a bevonó színétől elütő (barna vagy beige) kontraszttűzéssel is kérhető.

 

Denver (Dallas)
A Denver nagy nappalikba kiváló ülőgarnitúra. Ez az őszi újdonság ugyanis széles karfáival és nagy ülőfelületével betölti a teret. Kényelmi szempontból nem elhanyagolható a felnyitható fejtámla.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, merev tartószerelés a támlában
Ülésszerkezet: nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet, lágy üléskomfort, töltött párnázatot tartalmazó ülésszerkezet*, szabadpárna hatású ülés (rögzített szabadpárnák)
Támlaszerkezet: PE szálbundával + PUR hab keverékével töltött párnákat tartalmazó támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, poliuretán hab, szálbunda, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, varrodai alap- és segédanyagok, csomagolóanyag, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, rétegelt lemezek
Funkciók: ülőbútor, működő támla

 

Diva
Diva modellünk íves vagy szögletes hátú sarokelemmel, és íves kanapémegoldásokkal is eleganciát sugall. Aki ülőgarnitúrájába ágyszerkezetet is szeretne, a vendégágy és az állandó fekvésre alkalmas szerkezet közül választhat, a szekciós elemekkel pedig kedvére alakíthatja tovább az összeállítást.
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában tartóvászon
Ülésszerkezet: szálbundával borított ülésfelület, nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet fix párnázatú ülés, lágy, nagy rugalmasságú és normál habból álló szendvicsszerkezet* *Ennél a komfortnál a FOKOZOTT HULLÁMOSODÁS a termék egyedi sajátossága! A fokozott hullámosodásról bővebb információt a Használati-Kezelési Útmutatóban talál.
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, szabadpárna hatású támla (rögzített szabadpárna)
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fa
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók:tárolós elem, kanapéágy, ülőbútor

 

Dover
A 2022-es fejlesztésű Dover modellünk már a bemutatásakor a kedvencek szintjére lépett. A letisztult formavilágot krómszínű vagy matt fekete design-lábakkal bolondítottuk meg. Kétféle (akár állítható) karfa-variáns közül választhatnak a modellt megrendelők, és az ülésmagasságra is kínálunk alternatívákat. Az üléskomfort a választható ülésszerkezet által személyre szabható. A dönthető támla abszolút meggyőző érv a kényelmet szeretők számára, akiknek pedig az esztétikum áll a prioritási sorrend élén, nekik a bevonóanyagok színkombinációját ajánljuk. A garnitúrát lábtartós sarok-összeállításban és önálló kanapéként is kínáljuk, a szett ülőkével egészíthető ki.

 

Dream
A Dream modell szögletességét az enyhe ívekkel lágyított karfák teszik vonzóvá a szemnek. Vendégággyal, de állandó fekvésre alkalmas Comfort ágyszerkezettel is kiegészíthető, valamint polcot, polcos karfát és asztalt puffal is ajánlunk Önnek Dream garnitúrájához.
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában tartóvászon
Ülésszerkezet: nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés, lágy, nagy rugalmasságú és normál habból álló szendvicsszerkezet* *Ennél a komfortnál a FOKOZOTT HULLÁMOSODÁS a termék egyedi sajátossága! A fokozott hullámosodásról bővebb információt a Használati-Kezelési, Útmutatóban talál.
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, szabadpárna hatású támla (rögzített szabadpárna)
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fa
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók: tárolós elem, kanapéágy, ülőbútor

 

Fargo
Elegáns, modern garnitúra, melyet mindenki az elképzeléseinek megfelelő összeállításban rendelhet. Az íves karforma az esztétikumról, a beépített fejtámla a maximális kényelemről gondoskodik. A praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk a garnitúrába. A szett igény szerint ülőkével egészíthető ki. A modell a bevonó színétől elütő kontraszttűzéssel is megvásárolható.

 

Geri
A modellt azoknak fejlesztettük, akik szabadidejüket maximálisan szeretnék kiélvezni. Motoros vagy manuális megoldással nyitható TV-fotel vagy kanapéba épített relax-elem segíti a teljes ellazulást. A megszokottnak számító ágymechanizmuson és ágyneműtartón kívül lehajtható asztal és dugalj szolgálja vevőink igényeit. A széles típusválasztéknak köszönhetően többféle összeállítás kialakítható, a garnitúra ülőkével egészíthető ki. A modell a bevonó színétől elütő kontraszttűzéssel is megvásárolható.

 

Gina
Nagy terek és tágas nappalik csodás díszítőeleme lehet ez a modern eleganciát sugárzó modell, mely az esztétikai kívánalmakon túl minden kényelmi igényt is kielégít.
Bevonóanyag: bőr, szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, bükk fűrészáru, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
bevonóanyagok, bőrök
Funkciók: emelhető fejtámla, ülőbútor

 

Harrier
A karfás elemekbe motoros vagy manuális funkciót építünk. A termék magas üléskomfortja és laza kárpitozása miatt a bevonóanyag hullámosodása a garnitúra természetes jellemzője.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában hullámrugó
Ülésszerkezet: nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: normál habot és lágy habot tartalmazó támla, fix párnázatú támla, PE szálbundával töltött párnákat tartalmazó támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a karfák külön szerkezeti egységűek, masszív bükk fűrészáruból készül, fém tartószerkezeti egységűek, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: műanyag
Funkciók: lábtartós fotel, TV fotel, ülőbútor

 

Kairo
Modern stílusú, letisztult vonalvezetésű modell dizájnos letűzéssel. A mozgatható karfa különböző fokozatai mind a kényelmet, mind a megjelenést befolyásolni tudják. A garnitúra deréktámasszal kiegészíthető ülőfelületét praktikus, rendkívül könnyen kezelhető ágymechanizmussal ötvöztük. A lábtartós összeállításba kérhető ágyneműtartó nagy tárolóhelyet biztosít. A magas láb robotporszívó működésével kompatibilis. A garnitúra ülőkével is kiegészíthető.

 

Kent
A Kent ülőgarnitúra nemcsak elegáns formavilága és állítható fejtámlája miatt érdekes, de összeállítástól függően kétféle ággyal is rendelhető, és az első garnitúra Magyarországon, melynek karfájában beépített elektromos csatlakozó található.
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet, fix párnázatú ülés, lágy, nagy rugalmasságú és normál habból álló szendvicsszerkezet* *Ennél a komfortnál a FOKOZOTT HULLÁMOSODÁS a termék egyedi sajátossága! A fokozott hullámosodásról bővebb információt a Használati-Kezelési Útmutatóban talál.
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag kettős tűzést tartalmaz, a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, bonell, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, bevonóanyagok, bőrök
Funkciók: lábtartós fotel, tárolós elem, kanapéágy, sarokelemmel együtt használható ágy, ülőbútor, egyéb, sarokágy

 

 

Las Palmas
Gyönyörű, egyedi modell támla- és karfafunkcióval. A garnitúra összeállítás 3 db deréktámaszt tartalmaz. Kiegészítésként praktikus ülőke rendelhető hozzá.
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag kettős tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók: lábtartós fotel, tárolós elem, sarokágy, ülőbútor, működő támla, felnyíló kar

 

 

Liverpool
Beépített kartámasz-funkcióval ellátott sarokgarnitúra, a 2022-es igényeknek megfelelő kivitelben. A stílust a számtalan színből választható fa- és fémláb-választék formálja. Igény szerint vendégágy és ágyneműtartó beépítését kínáljuk. Extra kényelmet a motorosan működő relax-funkció biztosít. A garnitúra szín-kombinációban is rendelhető.

 

Lombardo
„Kicsi a bors, de erős” – ezzel a szlogennel jellemeznénk a friss fejlesztésű Lombardo garnitúránkat, melybe kis helyigénye ellenére számtalan kényelmi funkciót rejtettünk. A motoros ülésmélység-állítással a különböző testmagasságú vásárlók igényeihez kívántunk igazodni, a fejtámla-funkcióval pedig még komfortosabbá tettük a modellt. A kartámasz-funkció racsnis megoldásának köszönhetően a karfa több pozícióban fixálható. A lábtartós vagy ottomános sarok -ülőkével kiegészítve- nemcsak méltó dísze bármely nappalinak, hanem a matt fekete, nikkel szatén vagy nikkel fekete lábszínt választva stílusban még inkább a környezethez igazítható.

 

Madison
A fiatalabb és idősebb korosztály körében is népszerű modern garnitúra a kényelem jegyében. A relax és ágyfunkció mellett többféle méretű tárolók gondoskodnak a praktikus elhelyezésről.

 

Madison Plus
A friss fejlesztésű Madison Plus letisztult, kompakt garnitúra, a kényelem luxusát biztosító relax-funkciók tárházával. Különlegessége a beige színű, keresztvarrás alapú dísztűzés, mely elegáns megjelenést eredményez. Az előrehúzható ülésfunkcióval az ülésmélység a testmagasság szerinti kényelmi fokozatba állítható, mely funkciót motoros és manuális megoldással is kínáljuk. A modell 3-2-1 összeállításban, ill. lábtartós vagy ottomános sarokgarnitúraként is megvásárolható. A stabilitást számtalan színből választható fém- vagy falábak garantálják, az így kialakított formavilágnak köszönhetően a modell különböző enteriőrökbe illeszthető. A praktikum kedvelői vendégágyat és ágyneműtartót is rendelhetnek a garnitúrába. A modell bevonó-kombinációban is rendelhető. Különböző formájú (szegletes vagy szalagos) fejtámaszok gondoskodnak a komfortos pihenésről. A szett ülőkével (akár tárolóval ellátva) egészíthető ki.

 

Maranello (Marocco)
Népszerű, egyenes vonalvezetésű garnitúránk. Extra kényelem biztosítására hivatottak a karpárnák, és az igény szerint rendelhető fejtámaszok. A modell sajátossága a bevonóanyag laza kárpitozásból eredő ráncosodása, mely a bútor által képviselt stílus alkotóeleme. Típusválasztéka 3-2-1 kivitelt és sarokösszeállítást is lehetővé tesz. A praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk a garnitúrába. A szett igény szerint ülőkével egészíthető ki. Fém- vagy 6 színben választható falábbal is megvásárolható.

 

Maryland fotel
Maryland fotelünket az old school szellemében, de kortárs igényekre hangolva fejlesztettük. Az egyszerű vonalvezetés jegyében született üléshez modern, matt fekete karokat illesztettünk, melyeket levehető, a választott bevonóhoz passzoló kényelmi karpárnával láttunk el.

 

Nottingham
A 2022-es fejlesztésű Nottingham egyszerű vonalvezetésű, kompakt garnitúra, a kényelem luxusát biztosító relax-funkciók tárházával. Az előrehúzható ülésfunkcióval az ülésmélység a testmagasság szerinti kényelmi fokozatba állítható, mely funkciót motoros és manuális megoldással is kínáljuk. A Nottingham 3-2-1 összeállításban, ill. lábtartós vagy ottomános sarokgarnitúraként is megvásárolható. A stabilitást fém- vagy falábak garantálják, melyek számtalan színben állnak rendelkezésre, ezáltal igazítva a garnitúra stílusát tulajdonosa személyiségéhez. A praktikum kedvelői vendégágyat és ágyneműtartót is rendelhetnek a garnitúrába. A modell bevonó-kombinációban, és kontrasztszínű dísztűzéssel, keresztvarrással is rendelhető. Különböző formájú (szegletes vagy szalagos) fejtámaszok gondoskodnak a komfortos pihenésről. A szett ülőkével (akár tárolóval ellátva) egészíthető ki.

 

Oreo
Lábtartós összeállításban vagy önálló kanapéként is jól mutat a térben az Oreo modell, melynek kényelmét beépített fejtámla-funkció fokozza. Igény szerint vendégágy és ágyneműtartó rendelhető hozzá, a faláb színe pedig választható.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habokat tartalmazó habszerkezet (normál+keményhab), szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fa
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók: emelhető fejtámla, tárolós elem, kanapéágy, sarokágy, ülőbútor

 

Osho
Robosztus megjelenésű, tekintélyt parancsoló Osho modellünk extra vonzereje a beépített, felhajtható fejtámasz. A garnitúra típusválasztéka 3-2-1 kivitelt és sarokösszeállítást is lehetővé tesz, a praktikum kedvelői számára ágyneműtartót, ágymechanizmust építünk bele. A faláb 7 színt tartalmazó választékból rendelhető. A garnitúra igény szerint ülőkével egészíthető ki, a maximális kényelem eléréséért pedig külön karpárnák rendelhetők a modellhez.

 

Pale
Összeállítás: sarokágy bal karral + lábtartós fotel jobb karral ill. sarokágy bal karral + ottomán jobbos. Ellentétes állásban is rendelhető. Méret: 276/75/171 ill. 285/75/228 cm.
Bevonóanyag: textilbőr és szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók: tárolós elem, ülőbútor, sarokágy, működő támla

 

Palvin
2020-as fejlesztésű modellünk kényelmes garnitúra beépített fejtámlafunkcióval, íves karformával a visszafogottabb stílus híveinek. Sarokösszeállításban vagy 3-2-1 kivitelben rendelhető. Igény szerint vendégággyal, ágyneműtartóval kérhető. A garnitúrát bevonókombinációban is gyártjuk. A szett ülőkével egészíthető ki, melybe igény szerint tárolót építünk be.

 

Panama
2020-as igényeket kielégítő komfort az elegáns és letisztult formavilágú Panama sarokgarnitúrában. A maximális kényelem eléréséért beépített karfa- és fejtámlafunkció lehetőségét biztosítjuk. A szett ülőkével, vendégággyal, ágyneműtartóval egészíthető ki.

 

Pandora
A Pandora friss fejlesztésű modellünk, melyet ottomános összeállításban kínálunk. A karfa íve gondoskodik az elegáns megjelenésről. Kiegészítésként fotel és ülőke rendelhető a garnitúrához.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet, szabadpárnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, bonell, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag
Funkciók: tárolós elem, sarokágy, ülőbútor

 

Pantone
A végletekig letisztult, elegáns megjelenésű Pantone garnitúránk minden piacon megkérdőjelezhetetlen sikert arat. A beépített fejtámlafunkció tökéletes komfortról, a fényes design-láb pedig extravaganciáról árulkodik. 3-2-1 kivitelben és sarokösszeállításban is az igényes otthonok, tárgyalók, szalonok fénypontjává válik. Igény szerint kétféle méretű ülőkével, az extra kényelem eléréséért pedig derékpárnákkal egészíthető ki a garnitúra.

 

Parade
2016-os fejlesztésű modell az elegancia kedvelőinek. A következő funkciókkal kínáljuk: sarokágy, ágyneműtartó, relaxfunkció (dönthető háttámla), motoros relaxfunkció.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, bonell, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, bevonóanyagok, bőrök
Funkciók: tárolós elem, sarokelemmel együtt használható ágy, ülőbútor, egyéb, működő támla

 

 

Pixie
Összeállítási variációk: sarokágy+lábtartós fotel ágyneműtartóval; sarokágy+sarokottomán ágyneműtartóval. Jobbos és balos kivitelben is.
Bevonóanyag: szövet, textilbőr és szövet
Tartószerelés, ülésben hullámrugó, merev tartószerelés a támlában
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: szabadpárnázatú támla, PE szálbundával + PUR hab keverékével töltött párnákat tartalmazó támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag kédervarrást tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül, masszív bükk fűrészáruból készül
Lábazat: anyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, bevonóanyagok, bőrök
Funkciók: ülőbútor

 

Santa Barbara
Modern, tekintélyt parancsoló garnitúra beépített támlafunkcióval, többféle összeállításban. Egyes elemeihez motoros / manuális TV-funkció rendelhető.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: PE szálbundával borított támla, PE szálbundával töltött párnákat tartalmazó támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: műanyag
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, rétegelt lemezek, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru
Funkciók: TV fotel, emelhető fejtámla, ülőbútor

 

Santa Fe
A Santa Fe modell végeláthatatlan lehetőségeket rejt magában, tökéletes esztétikai élményt és maximális komfortot nyújtva használóinak. A támlafunkció segítségével állítható ülésmélység kuriózumnak számít, és praktikussá teszi a garnitúrát a különböző magasságú vásárlók szemében. A legmagasabb komfortot biztosítja a választható ülésszerkezet, és a racsnis megoldással állítható karfa is. A funkciók sorozatát a választható ülésmagassággal folytathatjuk, és további extrát jelent a felnyitható fejtámasz. Aki igazán kényeztető élményre vágyik, annak a motoros relaxfunkciót ajánljuk. Praktikus igények kielégítésére sarokágyat, ágyneműtartót, vagy az ottománelembe rejtve tárolót építünk a bútorba. A falábak számos színválasztéka, illetve krómszínű hengerláb gondoskodik az aktuális enteriőrbe való illeszkedésről. A garnitúra ülőkével és derékpárnákkal is kiegészíthető.

 

Santorini
A Santorini modell egy igazi kaméleon: számos variációja közül minden vásárlónk megtalálhatja a neki leginkább tetsző kivitelt, és nem csak a külcsín szabható egyedire. A garnitúra összeállítása lehetőséget biztosít motoros relax-funkció, ágymechanizmus, ágyneműtartó, tároló beépítésére, illetve az üléskomfort milyensége is választható. A használat során kitapasztalhatjuk a számunkra legkényelmesebb ülésmélységet a támlafunkció segítségével, és beállíthatjuk az ideális fejtámla-fokozatot is. A kartámasz a racsnis megoldással pozícionálható optimálisra. Kétféle méretű (akár tárolós) ülőkével, az extra kényelem eléréséért pedig derékpárnákkal egészíthető ki a garnitúra. Az ülés magassága rendelésnél választható, csakúgy, mint a lábak anyaga, formája, színe.

 

Selektion
Selektion garnitúránk a lehetőségek tárháza, melyből minden vásárlónk megtalálhatja a neki leginkább tetsző kivitelt. A garnitúra összeállítása lehetőséget biztosít relax-funkció, dönthető támla, ágymechanizmus, ágyneműtartó beépítésére is. Használója adottságainak megfelelően a támla magassága opcionális. A faláb 6 szín közül választható.

 

Stanley
Új fejlesztésű garnitúránk univerzális formavilágának köszönhetően kiválóan mutat különféle stílusú enteriőrökben. A modellt sarok- és 3-2-1 összeállításban is ajánljuk. A fokozott kényelem kedvelői külön fejtámaszokat rendelhetnek a garnitúrához, illetve motorosan dönthető TV-fotel is rendelkezésükre áll a modellcsaládban.

 

Star
Modern garnitúra támlafunkcióval, karfafunkcióval és választható sarokággyal, elérhető áron.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: normál habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, fenyő fűrészáru
Funkciók: emelhető fejtámla, sarokágy, felnyíló kar, ülőbútor

 

Stefano
Kis helyigényű, egyenes vonalvezetésű kanapé, tárolót rejtő lábtartós fotellel kombinálva. Igény esetén ágymechanizmussal készítjük.

 

Tallin
2020-as fejlesztésű modellünk praktikus, kompakt bútordarab, több színből választható fém- vagy falábakkal, akár bevonókombinációban. Igény szerint ágyfunkció, ágyneműtartó és fejtámaszok rendelhetők hozzá. Válassza 3-2-1 kivitelben vagy a tökéletes pihenést szolgáló lábtartós összeállításban!

 

Tampa
Modern garnitúra beépített támlafunkcióval és fényes szánkótalppal.
Bevonóanyag: szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: normál habszerkezetű ülésszerkezet, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: PE szálbundával borított támla, normál habot és lágy habot tartalmazó támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, rétegelt lemezek, bevonóanyagok, bőrök
Funkciók: ülőbútor, működő támla

 

 

Tiamo
A Tiamo letisztult formavilágú garnitúra letűzött ülőfelülettel és krómszínű hengerlábakkal, kényelmét beépített fejtámlafunkció fokozza. Igény esetén vendégágy, ágyneműtartó rendelhető hozzá.
Bevonóanyag: bőr, szövet
Tartószerelés: ülésben hullámrugó, támlában gumiheveder
Ülésszerkezet: nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet, szálbundával borított ülésfelület, fix párnázatú ülés
Támlaszerkezet: lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla, fix párnázatú támla
Bevonóanyag díszítettség: a bevonóanyag egytűs tűzést tartalmaz
Vázszerkezet kialakítás: a kötők köldökcsappal és ragasztással kapcsolódnak az oldalakhoz, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a karfák külön szerkezeti egységűek, bükk és fenyő fűrészáruból forgácslap oldalakkal farostlemez merevítéssel készül, fém, fa kombinációval készült váz
Lábazat: fém
Használt- és segédanyagok: bükk fűrészáru, agglomerált lapok (forgácslap, OSB, farostlemez), rétegelt lemezek, hullámrugó, hullámrugó bilincs, kárpitos kapocs, faragasztó, kárpitos ragasztó, kapcsok, csavarok, szerelvények, működő vasalat, poliuretán hab, szálbunda, varrodai alap- és segédanyagok, bevonyóanyagok, szőtt szövetek, bőrök, hevederek, kartonlemezek, csomagolóanyag, bevonóanyagok, bőrök, fenyő fűrészáru
Funkciók: lábtartós fotel, tárolós elem, sarokelemmel együtt használható ágy, ülőbútor, sarokágy, működő támla, felnyíló kar

 

Tivoli
Tivoli – egy garnitúra, amivel minden lehetséges! 2022-es fejlesztésünkkel a kényelem legmagasabb szintjére léphetünk: elemenként TV-funkció építhető be, valamint az egyedi igényeknek megfelelően ülésmélység-állításra is lehetőség van. A karfa és a fejtámla pozíciója szintén állítható, mely kérhető manuális vagy motoros kivitelben. Lehajtható asztalt – akár dugaljjal és USB-csatlakozóval kiegészítve – szintén beépítünk a garnitúrába, amely praktikus és kényelmes megoldás, akár home office-ról, akár esti borozgatásról, vagy egy családi kártyapartiról van szó. Számtalan színű és formájú lábvariáció elérhető a modellhez. Természetesen a megszokott hazai igényeket kielégítendő, vendégágy és ágyneműtartó is kérhető a rendeléskor. A Tivoli modellt számtalan összeállításban kínáljuk, a szett ülőkével is kiegészíthető.

 

Tonga
Új fejlesztésű garnitúránkat az egyre magasabb kényelmi igények inspirálták. Modern stílusú sarokösszeállítás extra kényelmet szolgáló, előrehúzható támlával, karfafunkcióval, dizájnos steppelt ülőfelülettel, igény esetén beépített vendégággyal, ágyneműtartóval. Maximális komfortfokozat eléréséről derékpárnák és fejtámaszok gondoskodnak. A modell többféle színű fémlábbal rendelhető, a szett ülőkével egészíthető ki.

 

Valentine 3
A Valentine 3. egy modern stílusjegyekkel ellátott sarokgarnitúra, extra opciókkal feltuningolva. Beépített, felhajtható támlafunkció gondoskodik a tökéletes kényelemről. Felár ellenében a kartámasz is állítható, és a racsnis megoldás eredményeként különböző pozíciókban rögzíthető. Letisztult vonalvezetés és elegáns krómszínű lábak teszik vonzóvá a garnitúrát, amely bevonó-kombinációs kivitelben is kedvelt. A modell az ottomán és lábtartós típusainak köszönhetően mutatós U-alakban is összeállítható, a szett ülőkével egészíthető ki. A helykihasználás érdekében ágyneműtartót és az ottománelembe tárolót építünk be, és természetesen vendégágy is rendelhető a garnitúrába. 

 

Verona
Univerzális, kényelmes garnitúra, mely a lágy íveknek köszönhetően a klasszikus, letisztult vonalai és az elegáns fémlábak miatt pedig a modern stílus kedvelőit is vonzza. Különlegessége a hajtásoknál végigfutó kéder, ami akár azonos, akár –merészebb esztétikai igényeket kielégítve– kontrasztos színben kérhető. A modell sarokösszeállításban, vendégággyal is elérhető.

 

Vibrato
Ívelt karral és elegáns fémlábakkal ellátott, modern bútordarab beépített támlafunkcióval (a fejtámasz felhajtható). A típusválasztéknak köszönhetően az elemekből L- vagy U-alakú sarokgarnitúra alakítható ki, illetve önálló kanapéként is beilleszthető a lakókörnyezetbe. Igény szerint vendégágy, illetve praktikus ágyneműtartó kerül beépítésre a modellbe. A garnitúra bevonó-kombinációban is rendelhető.

 

Visconti
A Visconti modern, dekoratív garnitúra, mely számos összeállítási variációban áll vásárlóink rendelkezésére (3-2-1, sarokösszeállítás, U-alak). Relaxfunkció, vendégágy, motoros vagy manuálisan előrehúzható ülésfunkció, ágyneműtartó, tárolós ülőke hivatottak elérni az extra kényelmet és a magasfokú funkcionalitást. Különböző stílusú enteriőrökbe illeszthetőségéről a választható fa- vagy fémláb, ezek színvariánsai, illetve kontrasztszínű varráskép gondoskodik.

 

Watch
Elegáns sarokgarnitúra steppelt ülőfelülettel és beépített fejtámla-funkcióval, mely a racsnis megoldással tetszőleges pozícióban rögzíthető. Az elemválasztéknak köszönhetően (ottomán és lábtartós típus) kialakítható U-alakú összeállításban különösen mutatós a modell. A szett ülőkével is kiegészíthető. Igény szerint vendégágy, illetve praktikus ágyneműtartó kerül beépítésre. A garnitúra bevonó-kombinációban is rendelhető.
Összeállítás: sarokágy bal karral + lábtartós fotel jobb karral. Ellentétes állásban is rendelhető. Méret: 270/78/172 cm.

 

Winston
Minden korosztály körében népszerű modern garnitúra a kényelem jegyében. A relax és ágyfunkció mellett többféle méretű tárolók gondoskodnak a praktikus elhelyezésről.

 

Zanzibar
Új fejlesztésű garnitúránkat az egyre magasabb kényelmi igények inspirálták. A modell tartalmazza az ülésmélység beállítására alkalmas előrehúzható támlafunkciót, valamint a felnyitható fejtámaszt. Felár ellenében karfunkciót építünk a garnitúrába, mely bármely kényelmi szögben fixálható. A lábak színe és formája is választható. A szett extra kényelemért deréktámaszokkal, a praktikum végett ülőkével, ágymechanizmussal, ágyneműtartóval egészíthető ki.

 

Zorka
Zorka modellünk már a bemutatásakor belopta magát a közönség szívébe. A 2022-es ideálhoz hű formavilágot kecses, krómszínű vagy matt fekete lábakkal és steppelt ülőfelülettel bolondítottuk meg. Kétféle (akár állítható) karfa-variáns közül választhatnak a modellt megrendelők, és az ülésmagasságra is kínálunk alternatívákat. Az üléskomfort a választható ülésszerkezet által személyre szabható. A dönthető támla abszolút meggyőző érv a kényelmet szeretők számára, akiknek pedig az esztétikum áll a prioritási sorrend élén, nekik a bevonóanyagok színkombinációját ajánljuk. A garnitúrát lábtartós sarok-összeállításban és önálló kanapéként is kínáljuk, a szett ülőkével egészíthető ki.

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség