Cardo fogalmak - Kényelem

Calipore hab: Nyílt cellaszerkezetű poliéter anyag: kiválóan szellőzik.
Ez a hideghab fajta nagy cellákból áll össze, a méretéből adódóan megvan az a képessége, hogy elnyelje a levegőt. Másrészt a Calipore habban a cellák fala is lyukacsos szerkezetű, így a légkamrák között a levegő átjár, vagyis „kommunikálnak” egymással, ami maximális szellőzést és kiváló alváskomfortot eredményez.
A nyílt cellaszerkezetével a Calipore hab ideális a légáramlás fenntartására és a nedvesség elvezetésére a matracokban.
A Champion Edition termékcsalád Melbourne matraca tartalmaz ilyen anyagot a Cardo termékválasztékában! Nézze meg itt!
Zsinór fogantyúk: Az élettartamot meghosszabbítja, ha a matracot 3 havonta megfordítjuk mindkét irányban: alulról felfelé valamint fejtől lábtól. A zsinór fogantyúk ebben segítenek.
Viscojel emlékező hab: A párnázat minősége függ a felhasznált anyagok minőségétől és a párnázat vastagságától. A legnagyobb kényelmet a Viscojel párnázat nyújtja. Ez egy emlékező hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így tökéletesen alkalmazkodik a test felépítéséhez és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja.
Kiváló a rehabilitációs és megelőző tulajdonsága, alkalmas izomfájdalmak és a csontrendszer szerkezeti változásából adódó fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére.
Tűzálló és antibakteriális anyag: A matrac minden összetevője garantáltan tűzálló.
Természetes pamut réteg: Az emberiség által termelt egyik legősibb növényből, a gyapotból kinyert természetes pamut kiváló tartósságot és rugalmasságot biztosít.
“A pamut a gyapotnövény (Gossypium) magházát burkoló finom szőrzet szála. A gyapotszálat a textilipariszaknyelvben a leszedést követő állapotától nevezik pamutnak. A magtalanított szálakat pamutszálaknak nevezik. Az egyik legfontosabb textilipari nyersanyag, lépten-nyomon találkozunk vele ruházatunkban, lakásunkban, egészségügyi és műszaki textíliákban.”(forrás: wikipédia)
A Cardo matracok választékában a pamut főleg a matracok fedőszövetében, de van olyan típus, ami abbak belsejében is megtalálható, például a Triumph típusú matrac esetén.
Természetes gyapjú réteg: A kellemes tapintású, kényeztetően puha természetes gyapjú elősegíti a pihentető éjszakai alvást.
Tencel szövetborítás: A Tencel egy természetes és környezetbarát anyag, ami antibakteriális hatású és kitűnő nedvszívóképességgel rendelkezik. A Bronze, Silver, Gold típusú matracok fedőszövetében található Tencel szálak kiemelkedő higiéniát biztosítanak tökéletes nedvesség-szabályozásuknak köszönhetően. Ez a természetes anyag kellemes, puha tapintású, és kemikáliáktól mentes: különösen ajánlott érzékeny bőrűeknek, hiszen enyhíti a bőrirritációt, gátolja az atkák és egyéb mikroorganizmusok fejlődését.
Szövet mozgatófülek: Az élettartamot meghosszabbítja, ha a matracot 3 havonta megfordítjuk mindkét irányban: alulról felfelé valamint fejtől lábtól. A szövet mozgatófülek ebben segítenek.
Speciális párnázó töltőanyag: kényelmes pihenést biztosít.
A Soft Point kényelmi réteggel rendelkező matracok egy speciális felületű szivacsréteget tartalmaznak, mely egyenletesen osztja el a ránehezedő súlyt, ezáltal kényelmesebb.
SMART GEL rendszer: Forradalmian új anyagból készül, amely egy üreges, méhsejt-szerkezetű, rugalmas és különlegesen magas sűrűségű (900kg/m3, majdnem a vízzel azonos a sűrűsége) zselészerű anyag. Sajátos tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen támasztja meg az izmokat, elnyeli az ütődéseket, és egyenletesen oszlatja el a rá nehezedő nyomást, megakadályozva, hogy éjszakai pihenésünket bármi megzavarja.
Poliuretán habos matracmag: Kiváló minőségű, kényelmes, hideghab fekvőfelület, hogy kellemesen ellazuljunk pihenés közben.
Poliuretán hab párnázat, steppelt fekvőfelület, kötött szövetborítással
Kiváló minőségű, kényelmes, steppelt szövetborítás és hideghab fekvőfelület, hogy kellemesen ellazuljunk pihenés közben.
Pillow Top külső kényelmi párnázat: A Cardo választékában megtalálhatók a Pillow Toppal rendelkező matracok. A Pillow Top a matrac felületére erősített extra kényelmi réteg, ami puhább, komfortosabb fekvést biztosít.
Outlast hőmérséklet-kiegyenlítő anyag: Az űrhajósok számára kifejlesztett, a hő tárolására és visszaadására alkalmas, milliónyi apró hőkapszulából felépülő anyag, amely érzékeny a testhőmérséklet változásaira: a felhevült testtől elvonja a többlet hőt, és ezt később képes visszasugározni.
Az Outlast segíti a test fiziológiai folyamatait: az alvás során kiegyensúlyozza a test hőmérsékletének változásait, és elnyeli vagy visszasugározza a felesleges hőt a test igényeinek megfelelően. Az eredmény: zavartalan, mély és pihentető alvás egész éjszaka.
Az iSPACE Discovery és az Eternity matrac is az Outlast technológiát alkalmazza, mellyel képes
érzékelni az alvó test hőenergiáját és a hőkibocsátását úgy irányítja, hogy biztosítsa az ideális
testhőmérsékletet az alvás minden pillanatában.
Nem túl hideg, nem túl meleg – pont jó!
Nyersselyem szövetborítás: A természetes luxus és tökéletes kényeztetés érzetét szolgálja ennek a különleges anyagnak a felhasználása.
Nyersselyem réteg – A természetes luxus és tökéletes kényeztetés érzetét szolgálja ennek a különleges anyagnak a felhasználása.
Mosható – 30 fokon mosható, könnyen tisztítható szövetbevonat.
Memory System: A Viscojelből készült rendszer anyaga, melyet az amerikai NASA számára fejlesztettek ki, tökéletesen igazodik a test felépítéséhez. A testhőmérsékletre való érzékenységének köszönhetően eloszlatja a test által kifejtett nyomást, és optimális feltételeket teremt a pihentető, mély és egészséges alváshoz.
Luxusminőségű szatén szövet: A luxus érzetét kelt ennek a különleges anyagnak a felhasználása.
Levehető védőhuzat – Praktikusan, zipzárral levehető védöhuzat a könnyebb használhatóságért.
Különleges akril kényelmi réteg: Az akril kényelmi réteg puhasága is hozzájárul a tökéletes pihenéshez.
Kókuszréteg: A természetes kókuszrost réteg, a kókuszdiót védő burokból készül. Legértékesebb tulajdonságai, hogy használat közben a rákerülő nedvességet az erős rostszerkezet felületéről elpárologtatja, s ezáltal mindig száraz marad, ami gátolja a baktériumok megtelepedését is egyben. A kókuszrost kemény, stabil fekvőfelületet ad, mely biztosítja a gerinc tökéletes megtámasztását.
Kifejezetten tűzálló: a matrac minden összetevője garantáltan tűzálló.
Kétoldalas rendszer: A matrac belső felépítésének köszönhetően mindkét oldal használható alvásra. Időszakonként forgatás ajánlott.
Kényelmes hideghab: Hajlékony, jó alaktartó képességű, tartós anyagból készülnek hideghab matracaink. Sejtszerkezete révén optimális alátámasztést nyújt a gerincnek.
Kemény és félkemény kivitelben: A kényelmi szint fokozására: választható keménységi szint, félkemény és kemény változatban a tökéletes pihenésért.
Jaccard szövetborítás: Kiváló minőségű szövetből, steppelt varrással, puha töltőréteggel a komfortérzet fokozására.
Injected Visco emlékező hab réteg: A rugalmas, extra minőségű emlékező hab hosszú éveken át megőrzi kiváló tulajdonságait. Az anyag tehermentesíti a nyomásnak kitett területeket, így megelőzi a bőrfelület elhalását, irritációját, jó vérkeringést és megfelelő oxigénellátást biztosít.
Higiénikus, antibakteriális szövet – Az antibakteriálisan kezelt szövet higiénikus pihenést biztosít.
Hideghab magból: Hajlékony, jó alaktartó képességű, tartós anyagból készülnek hideghab matracaink. Sejtszerkezete révén optimális alátámasztást nyújtanak a gerincnek.
Grand Pillow Top külső kényelmi párnázat mikrotáskás zsákrugókkal: Egyoldalas matrac extra vastag külső kényelmi réteggel a különlegesen pihentető alvás érdekében. Sőt, itt minden rugót külön zsákokba csomagoltak, és a rugókat egymással a közepüknél összekapcsolták. Ez kettős előnnyel jár: a rugók felső része szabadon mozoghat és minden ponton kiváló alátámasztást nyújt, míg a középső összekapcsolás megakadályozza, hogy a rugók egymáshoz képest elmozduljanak.
Grand Pillow Top: Különlegesen vastag külső kényelmi párnázat a komfortérzet fokozására.
Formatartó habszivacs: A kényelmi réteg alapanyaga a formatartó hideghab réteg, mely kellemes pihenést biztosít.
Félkemény kivitelben
Választható kétféle keménységi szint: kemény és félkemény, a tökéletes kényelemért.
Extra Pillow Top kényelmi párnázat: Az Extra Pillow Top a matrac felületére erősített extra fekvőbetét, ami egy olyan külső kényelmi réteg, mely puhább, komfortosabb fekvést biztosít.
Extra latex réteg hozzáadásával készül a termék, így még kényelmesebb a pihenés.
Energy System 7 komfortzónával: Az Energy összesen 7 különböző kényelmi zónát kínál a test természetes súlyeloszlásának éppen megfelelő alátámasztásra. A Cardo Energy matrac az egyes testtájékok optimális alátámasztásával nemcsak gerince egészségét óvja, hanem javítja a test vérkeringését is, ezáltal egyedülállóan pihentető és egészséges pihenést biztosít.
Egyoldalas rendszer: A matrac különleges belső felépítésének köszönhetően nem szükséges a matrac megfordítása. Időszakonként a fej- és lábrész felcserélése javasolt.
Dupla latex: Double Talalay Latex – Természetes gumiból készült réteg, amit Brazilia örökzöld erdőinek gyantájából vonnak ki.
Deep Sleep kényelmi zóna: A Deep Sleep kényelmi zónás matracok egy különleges, kocka alakú, 7 kényelmi zónára osztott réteget tartalmaznak, ezáltal még pontosabb és kényelmesebb alátámasztást biztosítanak a test különböző részeinek.
CoolViscoGel réteg: A Cool ViscoGel réteg egy újonnan kifejlesztett rugalmas viszkoelasztikus anyag, amely hőérzékeny zselékapszulák millióit integrálja a frissítő, és kellemes alvás érdekében.
A milliónyi apró zselékapszulát tartalmazó Cool ViscoGel réteg nemcsak kellemesen frissítő érzetet nyújt alvás közben, hanem ötvözi a viscojel kényelmét a zselékapszulák által biztosított optimális hőérzettel, ezzel elősegíti a test éjszakai megújulását.
A Cool ViscoGelt tartalmazó matracok az iSPACE matracok, illetve a Galaxy típusú Cardo matrac.
Cardo Silver Design: elegáns Cardo Silver Design ezüst színű szegőszalaggal.
Cardo Gold Design: exkluzív Cardo Gold Design, 3D szellőző szövettel és arany színű szegőszalaggal.
Cardo Bronze Design: egyedi Cardo Bronze Design bronz színű szegőszalaggal.
Bambuszrostokkal átszőtt, kötött szövet
Speciális, bambusznád rostokból készült kötött szövet – természetes védelmet nyújt a baktériumok ellen, jó nedvszívó képességgel rendelkezik, és simogatóan puha tapintású.
7 komfortzóna: A matrac 7 komfortzónára osztott, ezáltal a középső, nehezebb testrészt jobban megtámasztja, míg a vállaknál puhább, kényelmesebb. A 7 zónának köszönhetően az alátámasztás is pontosabb.
5 komfortzóna: A matrac 5 komfortzónára osztott, ezáltal a középső, nehezebb testrészt jobban megtámasztja, míg a vállaknál puhább, kényelmesebb.
3 komfortzóna: Egyes matractípusokban 3 kényelmi réteg található: fej-, ill. lábrésznél puhább, míg középen keményebb alátámasztást bíztosít.
100% pamutszövet: Az emberiség által termelt egyik legősibb növényből, a gyapotból kinyert természetes pamut kiváló tartósságot és rugalmasságot biztosít.
100% latex: A 100% latex kényelmi réteg alapanyaga egy természetes, antibakteriális hatású anyag, ami nagyfokú rugalmasságot és helyreállási képességet mutat. Alkalmazkodik a test felépítéséhez, és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja minden testhelyzetben.

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség