Cardo fogalmak - Élettartam

5 év garancia: A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként az ágybetétet 5 év garanciával kínáljuk.
Cardo Prima típusú(Ökozone, Biozone, Silence, Fleur) matracoknál 5 év szerkezeti garanciát adunk.(15%-nál nagyobb méretvesztés esetére.) További részletes feltételek a jótállási jegyen.
7 év garancia: A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként az ágybetétet  7 év garanciával kínáljuk.
Cardo Prima típusú, rugós matracok esetén 7 év garanciát adunk a rugózat törésére. Comfort Line típusú(Simpathy, Harmony) matracoknál 7 év szerkezeti garanciát adunk.(15%-nál nagyobb méretvesztés esetére.) További részletes feltételek a jótállási jegyen.
10 év garancia: A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként a terméket 10 év garanciával kínáljuk.
Young Cardo ágyaknál, kanapéknál 10 év a jótállás a rugózat törésére. További részletes feltételek a jótállási jegyen.
12 év garancia: A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként az ágybetétet 12 évre meghosszabbított garanciával kínáljuk. Bronze, Silver kategóriájú, rugós matracoknál a garancia a rugózat törésére vonatkozik. További részletes feltételek a jótállási jegyen.
15 év garancia: A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként az ágybetétet 15 évre meghosszabbított garanciával kínáljuk. Cardo Gold, iSPACE, Sport, Century by Cardo, Cloud Air, Cardo Premium és Cardo Masterpiece típusú matracok esetén 15 év garanciát adunk a rugózat törésére. További részletes feltételek a jótállási jegyen.

Elérhetőség

Eger, Vécsey-völgy u. 97.

email: info@horbutor.hu
email: horbt11@gmail.com


Telefon:

Bútoráruház: 36/412-441 , 30/249-4286
Fatelep: 30/978-2293 , 30/628-9939


Nyitvatartás:

Bútoráruház:
hétfőtől-péntekig: 9.00-17.30
szombaton: 9.00-12.00
Fatelep:
hétfőtől-péntekig: 7.00-17.30
szombaton: 7.00-12.00

Kiemelt partnereink


Térkép - Megközelíthetőség